Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Аріана Ґранде та Ітан Слейтер поновили свої стосунки

Факти

28 березня
196

Звинувачення звідусіль

Аріана Ґранде та Ітан Слейтер поновили свої стосунки

 

 

Аріана Ґранде та її бойфренд Ітан Слейтер «стали серйознішими» щодо своїх стосунків.


Американська співачка, авторка пісень, акторка та володарка премії «Ґреммі» нещодавно завершила розлучення з чоловіком Далтоном Гомесом. Дворічний шлюб розпався і закінчився одноразовою виплатою Далтонові в сумі 1 250 000 доларів.


Слейтер розлучився зі своєю коханою Ліллі Джей, з якою в нього є однорічний син. Це сталося після того, як торік під час роботи над фільмом «Лихий» зав’язався новий скандальний роман із Ґранде.

 

Ґранде та Слейтера постійно звинувачували у зраді, проте джерела, близькі до них, рішуче заперечували це. Ґранде, схоже, підживила спекуляції своїм останнім синглом The Boy Is Mine, у якому вона співає: «Будь ласка, знайте, що це не те, що я планувала… Щось у ньому створено для таких, як я».


Тепер джерело повідомило, що 30-річна Ґранде та 31-річний Слейтер «з надією дивляться в майбутнє». Інсайдер повідомив Entertainment Tonight: «Аріана загалом почувається чудово і дуже пишається своїм новим альбомом. Ітан був поруч із нею, підтримуючи і особисто, і професійно».

 


Тим часом джерела повідомили DailyMail.com: The Boy is Mine був «ляпасом» для Джей, яка, як стверджують, відчувала, що Ґранде «вкрала його» у неї. Націлившись на трек, інсайдер, близький до Джей, сказав: «Новий альбом Аріани просто показує, якою жінкою вона насправді є. Заспівати пісню під назвою The Boy Is Mine – це не лише ляпас для його дружини Ліллі, а й ляпас для всіх жінок.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter