Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Аня Тейлор-Джой розповіла про таємницю свого одруження

Люди

Марія КАЛУШ
04 червня 11:20
339
Джерело: Газета "Життєві історії"

Аня Тейлор-Джой і її коханий

Аня Тейлор-Джой розповіла про таємницю свого одруження

Життєві історії

 

 

Аня Тейлор-Джой вирізнялася чарівною фігурою в сексуальній чорній мінісукні, коли приєдналася до безлічі зірок на зірковому шоу Dior Cruise, яке відбулося в мальовничому замку Драммонд у Пертширі в понеділок.

 

 

28-річна актриса випромінювала елегантність у приталеній чорній сукні в поєднанні з сірим блейзером, коли вона відвідала вишуканий модний захід. Аня продемонструвала свої ноги в чорній мінісукні з горловиною поло, яку вона поєднала з прозорими підтяжками в тон і плоскими чорними лакованими чоботами.


Аня повідомила, що вони з Малкольмом Макреєм одружилися на інтимній церемонії в Новому Орлеані у квітні 2022 року, а не у Венеції в жовтні 2023 року, як вважали. Зірка розповіла Entertainment Tonight: «Таємничість одруження зробило його ще більш особливим, тому що це була інтимна таємниця, яку ми повинні тримати при собі».

 

Аня з чоловіком Малкольмом

 

У зірки був «чарівний» день весілля, коли вони з Малькольмом обмінялися клятвами просто перед своїми «двома найкращими друзями», але вони були раді відсвяткувати свій шлюб із друзями та родиною пізніше. Тейлор-Джой сказала: «Ми втекли з нашими двома найкращими друзями та провели найчарівніший день у житті». 


Про своє таємне весілля Аня дещо розповіла в дописі в інстаграмі, присвяченому другій річниці весілля з 29-річним музикантом 2 квітня. Вона написала: «Два роки тому 1 квітня я таємно вийшла заміж за свого найкращого друга в Новому Орлеані. Магія того дня назавжди увійшла в кожну клітинку мого єства». «З другою (першою) річницею, моя любове… ти найкрутіший», написала зірка в інстаграмі. 


Роль осиротілого шахового вундеркінда Бет Гармон у серіалі Netflix «Ферзевий гамбіт» підняла її до однієї з найбільш затребуваних актрис Голлівуду. Тейлор-Джой отримала «Золотий глобус» за найкращу жіночу роль і премію Гільдії кіноакторів за видатну роль жіночої ролі у фільмі.


Актриса отримала ще одну номінацію на «Золотий глобус» за роль у чорній комедії «Меню», де зіграла разом із Ніколасом Холтом і Рейфом Файнсом. Зірка також зіграла головну роль у блокбастері бойовика «Фуріоза», приквелі «Божевільного Макса: Дорога гніву» 2015 року.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter