Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі згадала про Україну на своїй сторінці в соціальній мережі

Люди

03 червня
179

Підтримка України.

Анджеліна Джолі згадала про Україну на своїй сторінці в соціальній мережі

Анджеліна Джолі поширила декілька фото з України та закликала світову спільноту допомагати українським активістам і громадським організаціям. Про це знаменитість написала в Instagram.


Голлівудська акторка зазначила, що потрібно й надалі підтримувати Україну та її громадян. Зокрема, вона наголосила, що слід відправляти кошти безпосередньо місцевим фондам та організаціям, які функціонують в Україні.


"Мій друг Джайлс Дьюлі (британський журналіст і фотограф) перебуває в Україні й надіслав мені ці фото українських активістів та організацій. Національні громадські організації в Україні отримали лише 0,003% коштів, зібраних за кордоном. Ця модель має змінитися на пряму підтримку місцевих організацій. Це зміцнює громадянське суспільство, дає більше самовизначення місцевим громадам і гарантує, що всі кошти від пожертвувань спрямовують на підтримання місцевої економіки. Місцеві організації з командами з громад, які вони представляють, пропонують найефективніший, гідний і стійкий спосіб підтримання громад, які переживають травми та відновлюються після війни, переміщення та зміни клімату", пояснила артистка.


До того ж у дописі знаменитість згадала про декілька українських організацій. Наприклад, "Марш жінок", Help Ukraine і ГАР.

 

Нагадаємо, голлівудська акторка Анджеліна Джолі планує запустити свій бренд одягу і прикрас.

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter