Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі з донькою на церемонії нагородження премії "Тоні"

Люди

22 червня 09:41
367
Джерело:

Анджеліна Джолі у стильному образі

Анджеліна Джолі з донькою на церемонії нагородження премії "Тоні"

Життєві історії

 

 

Анджеліна Джолі, відома своїм бездоганним почуттям стилю, знову підкорила публіку елегантним та стриманим образом під час прибуття до аеропорту імені Джона Кеннеді в Нью-Йорку 14 червня.


49-річна оскароносна актриса прилетіла до Великого Яблука разом з 15-річною дочкою Вів’єн, щоб узяти участь у церемонії вручення премії "Тоні", яка відбулася в неділю ввечері. І, як виявилося, обидві мали неймовірний вигляд на червоній доріжці!


На фотографіях з аеропорту, які можна побачити тут, засновниця Atelier Jolie з'являється в елегантному чорному комплекті: довга спідниця, блейзер та біла сорочка.

 


Доповнюють образ чорні шкіряні черевики, які, ймовірно, були обрані й для комфорту, й для захисту від прохолодного нью-йоркського повітря, а також сумка з рафії. Незмінні чорні сонцезахисні окуляри та гладка зачіска з природним проділом у центрі завершують образ.


Недільний вечір, імовірно, став для Анджеліни та Вів’єн справжнім святом, адже їхній бродвейський мюзикл "Аутсайдери", що його поставила актриса за участі доньки, здобув значні перемоги!
Окрім несподіваної нагороди в категорії "Найкращий мюзикл", "Аутсайдери" також отримали три інші премії: "Найкраща режисура мюзиклу", "Найкраще світлове оформлення мюзиклу" та "Найкраще звукове оформлення мюзиклу".


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter