Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі відмовилася коментувати розлучення з Бредом Піттом

Факти

Богдана СВІТЕНКО
31 серпня 14:30
103
Джерело: Газета "Життєві історії"

Анджеліна Джолі та розлучення

Анджеліна Джолі відмовилася коментувати розлучення з Бредом Піттом
Анджеліна Джолі на інтерв'ю

Життєві історії

 

 

Акторка Анджеліна Джолі ввічливо відмовилася відповідати на запитання про їхнє з Бредом Піттом розлучення в новому інтерв'ю для The Hollywood Reporter. Розмовляючи з журналісткою Ребеккою Кіган, 49-річна акторка провела тверду червону лінію навколо низки тем.

 

На запитання про те, чи можна дізнатися, на якому етапі перебуває її розлучення, Джолі відповіла: «Ні». «Коли у вас велика сім'я, ви хочете, щоб усі мали приватність, мир, безпеку», розповіла Анджеліна.

 

 

Згодом вона додала, що змушена проживати в Каліфорнії, доки всім її дітям від Пітта не виповниться 18 років. Загалом у колишнього подружжя є шестеро спільних дітей: 23-річний Медокс, 20-річний Пакс, 19-річна Захара, 18-річна Шайло, 16-річні Вівієн та Нокс. Троє із цих дітей всиновлені.

 

Про стосунки між Джолі та Піттом стало відомо 2006 року. Офіційно вони одружилися 2014 року, а вже за декілька років Анджеліна подала на розлучення. Його супроводжували складні судові процеси, особливо стосовно опіки над дітьми. Хоча офіційно їхній шлюб завершився 2019 року, судові баталії тривають досі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter