Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі розповіла про особисті відчуття

Факти

26 серпня
174

Анджеліна Джолі розповіла про особисті відчуття

48-річна Анджеліна Джолі розповіла про випадок у своїй кар’єрі, коли була самокритичною до власної зовнішності. 

 

Актриса розповіла про тиск в індустрії розваг. Незважаючи на світову популярність, вона також зіткнулася з невпевненістю щодо свого зовнішнього вигляду. Під час виробництва фільму «Розкрадачка гробниць» Джолі пройшла інтенсивну фізичну та розумову підготовку, щоби втілити роль зірки відчайдухів. Суворий режим забезпечив автентичний і захопливий типаж героїні.

 

"Вони будили мене о сьомій ранку і давали протеїновий коктейль. Якось дієтолог призначив мені п’ятиразове харчування. Це треба було обов’язково їсти, щоб зберігати енергію", – коментує актриса.

 

Попри її бездоганний фізичний стан під час знімання обох фільмів "Розкрадачка гробниць", деякі зображення коректували, щоб покращити її зовнішність. Джолі відверто висловлювала своє обурення щодо цього. "Я досі не можу змиритися з тим, що вони вилучили мої соски з плакатів для Лари. Подивіться на це. Ніяких сосків, мені здається, це досить дивно. Адже соски чудові".

 

 

Анджеліну Джолі вважають однією з найпривабливіших зірок Голлівуду. У відвертому інтерв'ю відома актриса зізналася: спочатку вважала, що її зовнішність дещо нетрадиційна. Проте, подорослішавши, навчилася цінувати свою особливість, усвідомлюючи, що її унікальні риси є відображенням її походження та схожістю з матір’ю.

 

Батьківський підхід у вихованні дітей Анджеліни Джолі унікальний і надихає. Пріоритетом вона ставить свободу в освіті та самовираження. Джолі заохочує своїх шістьох дітей торувати власний шлях. Хоча вона підтримує певні межі, щоб захистити їх від пасток слави, її головна філософія ґрунтується на розумінні та відкритому спілкуванні, гарантуючи, що її діти ростуть у середовищі, яке цінує індивідуальність кожного.

 

 

В одному щирому дописі у соціальних мережах Анджеліна Джолі віддала данину пам’яті своїй покійній мамі Маршелін Бертран у день її народження, який мав бути 73-м. Поділившись фотографією, на якій вони зображені разом, Джолі згадала про боротьбу своєї матері з раком і власні профілактичні операції. Пост не лише вшановував пам’ять її мами, а й наголошував на важливості регулярних оглядів, особливо для тих, у кого в сім’ї були випадки ракових захворювань.

 

STORRISS ПРЕМІУМ - ексклюзивні життєві історії за 1 гривню. Читайте зараз: https://storriss.com/subscription

 

Джерело: https://brightside.me

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter