Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі прилетіла у Венецію на міжнародний кінофестиваль

Факти

Степан ПАВЛІВ
30 серпня 10:05
128
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Анджеліна Джолі презентуватиме новий фільм

Анджеліна Джолі прилетіла у Венецію на міжнародний кінофестиваль
Зірка кіно у Венеції

Життєві історії

 

 

Цього тижня Анджеліна Джолі мала приголомшливий модний вихід в Італії напередодні 81-го Венеційського міжнародного кінофестивалю. 49-річна оскароносна акторка продемонструвала вишукану естетику, одягнувши світло-бежевий тренч від Крістіана Діора, який вирізнявся короткими підвернутими рукавами та чорними ґудзиками. Під нього зірка обрала білу майку і шовковисту темно-синю спідницю створивши збалансований і водночас вишуканий образ.

 

Образ Джолі доповнили чорні шкіряні чоботи на підборах до коліна від Celine з характерним крученим ремінцем із золотистою пряжкою. Актриса додала мінімалістичні, але класичні аксесуари лише чорних відтінків і блискучі, витончені невеликі срібні сережки-обручі. Нещодавно пофарбоване у світле волосся Джолі було розпущене, злегка зміщене від центру й укладене у гладку пряму зачіску.

 

Візит Джолі збігається з промоцією її майбутнього фільму «Марія», біографічної драми, в якій вона грає роль культової оперної співачки Марії Каллас. Прем'єру фільму заплановано на Венеційському фестивалі 29 серпня.

 

Присутність матері шістьох дітей на фестивалі передуватиме приїзду її колишнього чоловіка Бреда Пітта на прем'єру його фільму «Вовки», що відбудеться 1 вересня. У нещодавній розмові з Vanity Fair художній директор Венеційського кінофестивалю Альберто Барбера підтвердив, що виступи Пітта і Джолі будуть стратегічно віддалені в часі, зважаючи на їхній бурхливий шлюборозлучний процес, який наразі триває.

 

 

У довгоочікуваному фільмі «Марія» режисера Пабло Ларраена Джолі грає роль відомої оперної співачки Каллас. У фільмі, що бере участь у конкурсній програмі Венеційського кінофестивалю, також зіграли Коді Сміт-Макфі, П'єрфранческо Фавіно, Альба Рорвахер і Халук Білгінер.    

 

У майбутньому проєкті Пітта «Вовки» він та його колега Джордж Клуні зіграють ролі наглядачів-одинаків, яких об'єднала одна місія в цьому бойовику, режисером якого є Джон Воттс. На відміну від фільму Джолі, цей фільм буде показаний на фестивалі, але не в межах конкурсної програми.

 

У нещодавньому інтерв'ю Vanity Fair Барбера художній директор Венеційського кінофестивалю, підтвердив, що 60-річний Пітт і Джолі відвідають захід у різні дні через їхнє запекле розлучення.

 

«Анджеліна буде першого дня [29 серпня] і одразу після цього вона поїде з Пабло Ларраїном на кінофестиваль у Теллурайд,  поділився Барбера й додав: Бред приїде тільки в суботу».  

 

Заснований на реальній історії Каллас, новий фільм Джолі «Марія» розповість «бурхливу, прекрасну і трагічну історію життя найбільшої оперної співачки світу, пережиту і переосмислену в її останні дні в Парижі 1970-х років», згідно з пресрелізом. Як зазначено в нещодавньому повідомленні Variety, Netflix отримав права на прокат байопіку режисера Ларрена в США.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter