Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі планує зіграти роль у новому фільмі

Люди

09 жовтня
186

Анджеліна Джолі планує зіграти роль у новому фільмі

Анджеліна Джолі веде перемовини про свою роль турботливої колишньої дружини хворого піаніста (Крістофа Вальца) у драмі "Кожна нота зіграна" за романом Лізи Генови.

 

 

 

Актриса веде перемовини про свою роль із 64-річним Крістофом Вальцом, повідомляє Deadline. Режисером фільму буде Майкл Саксі. 


В основі сюжету фільму останній роман Лізи Генови. Книга "Кожна зіграна нота" розповідає про відомого на весь світ піаніста і композитора Ричарда Еванса. Після отримання звістки про хворобу і важкий діагноз його колишня дружина Карина, джазова піаністка, піклується про нього у власному домі. Вона все ще відчуває біль і сум через їхнє розлучення.


Нагадаємо, що Анджеліна Джолі та Бред Пітт звернулися до суду, щоб урегулювати питання опіки над п'ятьма з шести їхніх дітей після розлучення 2016 року. Вперше вони стали парою 2005 року, а  одружилися 2014-го. Разом вони виховують неповнолітніх Пакса (16 років), Захару (15 років), Шайло (14 років) і близнюків Нокса і Вів'єн, які мають по 12 років.


Старшому синові Меддоксу минуло 18 років і він сам вирішує, з ким тепер жити. Джолі повідомила, що він залишився в її будинку в Лос-Фелізі в Каліфорнії, оскільки навчається в Південній Кореї.

 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter