Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі написала про наслідки війни в Україні

Люди

23 червня
149

Світова підтримка України.

Анджеліна Джолі написала про наслідки війни в Україні

Анджеліна Джолі виклала допис в Instagram, у якому показала кадри з України й з інших країн світу, де тривають воєнні дії, та написала про біженців.

 

Зірка "Лари Крофт: Розкрадачки гробниць" опублікувала фото дівчинки з Бучі, яка була одягнена у вишиванку та тримала в руках іграшки. 

 

Фото:https://www.instagram.com/angelinajolie/

 

Окрім цього, знаменитість поширила кадр із Миколаївської області, де люди змушені були рятуватися від затоплення внаслідок підриву Каховської ГЕС росіянами.

 

Фото:https://www.instagram.com/angelinajolie/

 

У дописі під фото голлівудська акторка привернула увагу світової спільноти до людей, які для того, щоб опинитись у безпеці та врятувати власне життя і життя рідних, були змушені покинути свої домівки через війну.

 

"Біженці — це люди, які втекли від війни, від насильства, конфлікту чи переслідувань і перетнули міжнародний кордон, щоб знайти безпеку в іншій країні. Перш за все вони пережили найгірші та найекстремальніші ситуації на Землі. Вони заслуговують нашої поваги. Цього дня, будь ласка, знайдіть хвилинку, щоб подумати про понад 100 мільйонів людей, які є біженцями", — зазначила знаменитість.

 

До слова, Анджеліна Джолі також виставила фото з Бангладешу, Палестини, Сирії та Південного Судану.

 

Нагадаємо, раніше акторка вже поширювала фото з України, тоді вона нагадала, що потрібно допомагати українським активістам і громадським організаціям.

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter