Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі з донькою на церемонії вручення премії "Тоні"

Факти

Назар КОЛОДІЙ
06 липня 11:24
393
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Анджеліна Джолі у вишуканій сукні

Анджеліна Джолі з донькою на церемонії вручення премії "Тоні"

Життєві історії

 

 

Анджеліна Джолі та її 15-річна донька Вів'єн підкорили Нью-Йорк своїм стильним виглядом, і під час прибуття до аеропорту JFK, і на церемонії вручення премії "Тоні" в театрі Девіда Х. Коха в Лінкольн-центрі.

 

49-річна оскароносна актриса приземлилася в Нью-Йорку, щоб відвідати церемонію нагородження на підтримку свого бродвейського мюзиклу "Аутсайдери", який здобув чотири премії того вечора. Її образ в аеропорту JFK поєднував у собі елегантність і практичність.

 

 

Джолі була загорнута в класичний тренч пісочного кольору, який підкреслював її струнку фігуру. Цей позачасовий елемент гардеробу ніколи не вийде з моди і додає елегантності будь-якому образу. Вона доповнила тренч елегантними чорними замшевими чоботами на підборах до колін, які підкреслювали її довгі ноги. Руку Джолі прикрашала модна сумка з рафії Saint Laurent з фурнітурою YSL спереду, що додавало образу нотки шику. Її світле волосся було укладене в легкі хвилі, а макіяж очей підкреслювали фірмові чорні тіні.

 

15-річна донька Анджеліни Вів'єн Джолі також мала стильний вигляд в аеропорту, обравши зручний і молодіжний одяг. Вона одягла світло-блакитні джинси, які підкреслювали її юний вік. Доповнила образ зручним темно-синім худі на блискавці. Взуттям обрала зручні кросівки Converse білого кольору. Довершила образ практичним чорним рюкзаком.

 

Вечір став для Анджеліни Джолі та її доньки не лише тріумфальним завдяки чотирьом перемогам мюзиклу "Аутсайдери", але й подарував публіці незабутні образи на червоній доріжці. Зірка сяяла в білій сукні без бретельок від Atelier Versace з вишуканим драпіруванням на одному плечі. Сукня підкреслювала її фігуру та елегантність.

 

 

15-річна красуня Вів'єн Джолі не поступалася матері у вишуканості, обравши білу сорочку з комірцем, зелений жилет кольору морської піни, класичні штани та милу краватку-метелик.

 

Ці образи підкреслили не лише красу та елегантність Анджеліни Джолі та її доньки, а й їхню щиру радість від перемоги мюзиклу "Аутсайдери" та гордість за свою роботу. Загалом подорож Анджеліни Джолі та Вів'єн до Нью-Йорка стала справжнім феєрверком стилю, емоцій та тріумфу.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter