Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Алек Болдвін знову постане перед судом

Факти

20 жовтня
315

Зірка Алека Болдвіна невдовзі згасне...

Алек Болдвін знову постане перед судом

ЗІРКИ

 

 

 

Алек Болдвін, 65-річний актор, номінований на "Оскар", і його дружина Хіларія нещодавно прогулялися вулицями Нью-Йорка. 


Цими днями спеціальна прокуратура повідомила, що прагне поновити звинувачення Болдвіну через нові факти у справі вбивства оператора Галини Хатчінс 21 жовтня 2021 року. 
Адвокат актора Люк Нікас повідомив, що Алек Болдвін відмовлятиметься від будь-яких нових звинувачень, якщо їх висунуть, повідомляє Variety. "Прикро, що жахлива трагедія перетворилася на судове переслідування", — сказав Нікас. — Ми відповімо на будь-які звинувачення в суді".


Нагадаємо, що продюсер фільму "Іржа" Алек Болдвін скерував пістолет на Хатчінс під час репетиції в сільській каплиці на знімальному майданчику ранчо поблизу Санта-Фе. Пістолет вистрілив. Куля вбила операторку Хатчінс і поранила режисера Джоела Соуза.


Болдвін повідомив суду, що він відтягнув курок, але не спусковий гачок пістолета. Після цього пістолет вистрілив. Спеціальні прокурори спочатку відхилили звинувачення в ненавмисному вбивстві проти Болдвіна у квітні. Вони стверджували, що пістолет міг бути модифікований перед пострілом і несправний. Згодом вони змінили свою позицію й почали зважувати, чи повторно висувати звинувачення проти Болдвіна після отримання нового висновку — обстеження пістолета.


У березні помічник директора Rust і координатор з питань безпеки Девід Холлс заявив, що не оскаржує небезпечного поводження зі зброєю, і отримав умовний термін — шість місяців. Він погодився співпрацювати у розслідуванні вбивства. Компанія Rust Movie Productions сплатила штраф у розмірі 100 000 доларів державним органам безпеки на робочому місці після припису про порушення правил безпеки і того, що керівники виробництва вжили обмежених заходів або не вжили жодних заходів, щоб усунути дві осічки на знімальному майданчику перед фатальною зйомкою.

 

Знімання фільму "Іржа" відновили цьогоріч у Монтані за угодою з удівцем оператора Меттью Хатчінсом. Він став виконавчим продюсером фільму.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter