Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Алек Болдвін. Новий позов родини Гатчінс

Люди

19 квітня
139

Нове судове засідання у справі про ненавмисне вбивство

Алек Болдвін. Новий позов родини Гатчінс

Алек Болдвін просить суд відхилити новий позов батьків операторки Галини Гатчінс. Вона померла внаслідок пострілу Болдвіна під час знімання фільму "Іржа"  2021 року.


Болдвін стверджує, що новий позов батьків і сестри Галини Хатчінс є помилковим і поданий, лише щоб отримати грошову компенсацію. Він говорить, що батьки і її сестра були віддаленими від померлої фізично, фінансово й емоційно. І це тривало багато років до її смерті. Алек додає, що втрата доньки та сестри, безсумнівно, болісна за будь-яких обставин.


У січні актора звинуватили в ненавмисному вбивстві, і він пообіцяв боротися з цими звинуваченнями, назвавши їх "жахливою судовою помилкою". Йому та зброяреві Гутьєррес-Ріду загрожує максимум 18 місяців ув’язнення, якщо їх визнають винними у ненавмисному вбивстві. Прокурори стверджують, що Болдвін сам натиснув на спусковий гачок пістолета. Натомість Гутьєррес-Рід не переконався, що зброя була розряджена.


Торік чоловік Галини Гатчінс Метью Гатчінс та їхній дев’ятирічний син подали до суду на Болдвіна. У жовтні 2022 року обидві сторони досягли мирової угоди. Після врегулювання позову чоловік Галини заявив, що не бажає подальших "взаємних звинувачень". У своїй заяві до суду Болдвін сказав, що вважає, що мирова угода "мала бути кінцем справи".


Адвокат, який представляє інтереси батьків і сестри Гатчінса, Глорія Олред, заявила, що заклик Болдвіна відкликати позов свідчить про те, що він "знову намагається уникнути відповідальності". Родина прагне, аби винуватця притягнули до відповідальності. Про це повідомляє NBC News.


Нагадаємо, Галину Гатчінс застрелили 21 жовтня 2021 року. Болдвін репетирував сцени з пістолетом, який виявився зарядженим. Куля пройшла через тіло Гатчінс і поранила режисера Джоела Соузу.


Наступне судове засідання у цій справі призначено на 9 червня.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Фото з відкритих джерел

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter