Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Алек Болдвін і подробиці справи щодо вбивства операторки

Факти

Назар КОЛОДІЙ
01 квітня 10:19
151
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Алек Болдвін і свідки на зарплаті

Алек Болдвін і подробиці справи щодо вбивства операторки

Життєві історії

 

 

У неділю вранці Алек Болдвін прогулювався вулицями Нью-Йорка зі своєю родиною й штовхав візочок з дитиною. Усього в Алека восьмеро дітей. 

 

Нещодавно адвокат Болдвіна, Алекс Спіро, подав нові юридичні документи, щоб його зняли з гачка у справі про ненавмисне вбивство. Актора знову звинуватили в ненавмисному вбивстві 42-річної Галини Хатчінс у жовтні 2021 року.

 

Болдвін і Спіро стверджують, що процес великого журі сфальсифікував офіс прокуратури округу Санта-Фе, стверджуючи, що вони додали сімох упереджених свідків. Повідомляють, що в заяві було стверджено, наче троє свідків були на заробітній платі прокуратури, двоє з них були з офісу шерифа Санта-Фе, а один подав на нього до суду в цивільній справі. Також стверджують, що ФБР протестувало пістолет, використаний у смертельній сцені, в якій убили Галину Гатчінс, і що прокуратура не змогла надати всі докази, отримані під час перевірки.

 

Алек Болдвін із дружиною Гіларією

 

У документах також зазначено, що тестування показало, що револьвер вистрілив без натиснутого спускового гачка за повного заряду, як і в день трагедії. Під час суду над Ханною Гутьєррес-Рід на початку цього року агент Брайс Зіглер сказав, що йому довелося зламати пістолет молотком, щоб змусити його вистрілити без використання спускового гачка. Його аналіз суперечить твердженням Болдвіна про те, що він лише відтягнув курок цього пістолета.

 

26-річна Ханна Гутьєррес-Рід була зброярем у Rust, її визнали винною в ненавмисному вбивстві під час стрілянини у процесі знімання. Вирок принесе Болдвіну неприємності й у липні його судитимуть у тому ж приміщенні суду за ненавмисне вбивство. Якщо актора визнають винним, йому загрожує 18 місяців в'язниці. Спочатку Болдвіна звинуватили в ненавмисному вбивстві, але звинувачення зняли торік у квітні. Минулого місяця йому знову висунули серйозні звинувачення, і він не визнав себе винним.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter