Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Адель заявила, що після народження сина почала більше розуміти свою матір

Факти

08 грудня
327

Знаменитість висловила співчуття до обставин, у яких її виховувала мама

Адель заявила, що після народження сина почала більше розуміти свою матір

ЗІРКИ

 

Адель — англійська співачка, розповіла про те, як це бути мамою 11-річного сина Анджело, і що вона дещо навчилась, тож тепер їй легше зрозуміти власну маму. Цим вона поділилась в інтерв’ю для The Hollywood Reporter.


"Я багато розмовляю з друзями про це, тому що мої друзі зараз народжують дітей. Я гадаю, перше, що виникає, коли у вас є дитина, то це багато спогадів про ваше дитинство, — пояснила зірка.


Адель також зізналась, що нарешті зрозуміла свою матір, а її бачення виховання ніяк не могло бути в мами у той час.


"І яким би не було ваше дитинство — хорошим чи поганим або яким завгодно — ви не хочете, щоб ваша дитина мала схоже з вашим дитинство. Моя мама була дуже юною, коли народила мене. Вона була сама по собі, і я зрозуміла, що все те, що, на мою думку, вона могла б зробити краще, вона не могла зробити", — сказала вона.

 


Також артистка поділилась думками про свій шлях виховання дитини.


"Це змусило мене більше поважати свою маму й додало мені більше терпіння з нею, як з її старшою дочкою. Це змусило мене зрозуміти, як важко було, тому що у нас не було грошей. У неї не було мого тата й подібних речей, натомість я була із татом Анджело. Мені дуже пощастило, що я можу дозволити собі належним чином виховувати свою дитину, і навіть краще", — розповіла співачка.


Нагадаємо, під час цього ж інтерв’ю Адель зізналась, що почувається не дуже зручно в оточенні батьків однокласників свого сина.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter