Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Адель розповіла секрети корисних рецептів свого схуднення

факти

Марія КАЛУШ
21 липня 15:10
90
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Адель і її збалансована дієта

Адель розповіла секрети корисних рецептів свого схуднення

 

 

Шлях схуднення співачки Адель упродовж останніх років, безперечно, є однією з найяскравіших трансформацій знаменитостей на сьогодні. 2019 року володарка «Ґреммі» потрапила в безліч заголовків, коли за два роки скинула приголомшливі 100 кілограмів.


Хоча дехто скептично ставився до засобів, що стоять за її успіхом, 36-річна виконавиця хіта Easy On Me пояснила, що її схуднення відбулося завдяки стійкій прихильності до збалансованої дієти та силових тренувань, останні з яких, як вона пізніше стверджувала, були дуже корисними для її постійної тривожності.


В інтерв'ю британському Vogue Адель розповіла все про свої тренування про дієту ми поговоримо трохи нижче. «Вранці я займаюся спортом, потім зазвичай ходжу в похід або займаюся боксом удень, а ввечері йду на кардіотренування», пояснила виконавиця пісні Set Fire to the Rain.

 


Адель каже, що стала «залежною» від фізичних вправ, тому що вони допомагали їй упоратися з тривогою. «Це було через мою тривожність. Займаючись спортом, я просто відчувала себе краще. Ніколи не йшлося про те, щоб схуднути, а про те, щоб стати сильною і приділяти собі якомога більше часу щодня без телефона. Я дуже до цього звикла. Я тренуюся двічі-тричі на день», розповіла вона. Вокалістка Skyfall також наголосила, що їй допомагають тренери, і визнала, що це може бути «не до снаги багатьом людям».


Виконавиця спростувала чутки про те, що вона пробувала «інтервальне голодування», і сказала: «Люди говорять про моє тіло вже 12 років. Вони говорили про нього до того, як я схудла. Але так, неважливо, мені байдуже». Адель продовжила, поділившись більше про своє здорове мислення: «Необов'язково мати зайву вагу, щоб бути бодіпозитивною, ви можете бути будь-якої форми чи розміру».


Вокалістка When We Were Young починає свій день із чашки чаю, оскільки в інтерв'ю британському Vogue вона сказала, що «очевидно» віддає перевагу чаю, а не каві. Раніше вона говорила: «Раніше я випивала по десять чашок [чаю] на день з двома шматочками цукру в кожній», але нам цікаво, чи відмовилася вона від цукру, чи замінила його на підсолоджувач. 
Типовий сніданок Адель може передбачати з соєвий йогурт з ягодами, подрібненими волоськими горіхами та чорним шоколадом; або, якщо вона в дорозі, можливо, вип'є корисний зелений сік з капусти, руколи, селери, яблука, лимона та матчу.


За даними Eatthis, типовим обідом співачки може бути салат з капусти з петрушкою, селерою, яблуками та волоськими горіхами, заправлений оливковою олією і лимонним соком. Співачка також могла підкріпитися полунично-гречаним табуле з авокадо, помідорами, фініками та петрушкою, знову ж таки з оливковою олією та лимонним соусом. Смакота!
Вечеря не менш поживна: куряча грудинка на грилі або запечена із салатом з капусти та цибулі, увінчаної сальсою з томатів і перцю чилі. Або ж вона може піти більш традиційним шляхом і приготувати класичну печеню, яку, за її словами, любить 11-річний син Анджело і яку вона «дуже добре готує щонеділі».


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter