Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Адель таємно одружилася з партнером Полом у Тоттенгемі

Факти

Марія КАЛУШ
28 липня 11:45
785
Джерело: Газета "Життєві історії"

Адель та історія коханого чоловіка

Адель таємно одружилася з партнером Полом у Тоттенгемі

Життєві історії

 

 

Роман Адель та її нового нареченого Річа Пола буде показано в новому фільмі про життя спортивного агента. 


36-річна співачка та 42-річний засновник Klutch Sports Group, які зустрічаються з 2021 року, таємно заручилися в четвер після того, як він зробив їй пропозицію в її рідному місті Тоттенгемі на півночі Лондона.


У суботу стало відомо, що Річ має намір розповісти про своє життя від «важкого дитинства до великого успіху» після того, як уклав угоду на знімання фільму за мотивами своєї мемуарної книжки «Щасливчик». У книжці він розповідає, як у чотири роки дізнався про наркозалежність своєї матері, у шість років навчився грати в кості, в підлітковому віці почав торгувати наркотиками. 


Як повідомляють, Адель підтримала «натхненну історію життя» свого партнера і «хоче, щоб інші побачили, який він дивовижний». У нього було важке дитинство з матір'ю, яка боролася з наркозалежністю, і будинком у районі, пронизаному злочинністю. Але він зумів усе це змінити. 


Адель була дуже зворушена книжкою Річа і після того, як до нього звернулися з пропозицією екранізувати її, вона підтримала його. Співачка хоче, щоб люди побачили, яким дивовижним є Річ, і фільм досягне тих людей, яких не досягла його книжка». Як повідомляють, фільм вийде на екрани 2026 року. 

 


Незважаючи на багатомісячні чутки про те, що Адель і Річ Пол уже одружені, пара насправді тільки заручилася. У четвер з'явилися повідомлення, що баскетбольний агент Річ тихо зробив пропозицію минулого тижня під час поїздки в лондонський Тоттенхем, стверджує The Sun. 


Кажуть, що це місце обрано невипадково: Річ хотів освідчитися в коханні в рідному місті Адель, на тлі заяв, що вона готується повернутися до Великої Британії. Ходили чутки, що Адель і Річ пов'язали себе узами шлюбу торік і, як повідомляють, підтвердили свій шлюб на комедійному шоу її кращого друга Алана Карра в Лос-Анджелесі, до того ж двоє глядачів підтвердили цю новину Deuxmoi.


Згодом Річ відповів на чутки про шлюб, розповівши, як вони з Адель «допомагали одне одному» протягом двох років їхніх стосунків.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter