Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зої Кравіц та Ешлі Грем очолили зірок на бродвейському мюзиклі «Кабаре»

Факти

Степан СЕМКІВ
17 квітня 13:00
106
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зої Кравіц та Ешлі Грем — неперевершені

Зої Кравіц та Ешлі Грем очолили зірок на бродвейському мюзиклі «Кабаре»

Життєві історії

 

 

35-річна Зої Кравіц, американська акторка, модель і співачка, одягла прозору мінісукню з тонкої еластичної тканини. У поєднанні з повністю прозорою сукнею вона одягла прозорі колготки та тонкий шкіряний пояс, щоб виділити свою крихітну талію. 

 

 

Зірка виходила із зали в лакованих туфлях на ремінцях і в пальті. У лівій руці вона тримала невелику шкіряну сумочку та мобільний телефон, а також виставила масивну обручку від нареченого Ченнінга Татума. Зої зачесала волосся назад і зробила яскравий макіяж із глянцевими рожевими губами.

 

Як відомо, повернення Кравіц у фільмі про «Жінку-кішку» відклали на рік, оскільки франшиза «Бетмен: частина 2» має дебютувати 2026 року. 

 

 

Невдовзі папараці сфотографували американську модель Ешлі Грем разом з її чоловіком Джастіном Ервіном. 36-річна супермодель мала чарівний вигляд у чорній мереживній сукні-міді з прозорим верхом у корсетному стилі та спідницею А-силуету. На ній був двобортний піджак із прозорими мереживними рукавами, які пасували до її сукні. І вона доповнила свій образ чорними босоніжками на підборах із тонкими ремінцями.

 

Красуню-брюнетку, яка уклала волосся м’якими хвилями, бачили з чорною сумкою-коробкою, покритою сріблястими люверсами. Вона доповнила образ золотими сережками-кільцями та з’явилася в ідеальному стані в класичному образі із сяйливим макіяжем.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter