Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Злата Огнєвіч емоційно відреагувала на обстріл Кривого Рогу

Люди

31 липня
100

Злата Огнєвіч емоційно відреагувала на обстріл Кривого Рогу

Злата Огнєвіч — українська співачка, відреагувала на ракетний удар по житловому будинку в Кривому Розі, якого завдала країна-терористка 31 липня. Емоціями вона поділилась у своєму Instagram.


Артистка народилась і провела підліткові роки в цьому промисловому містечку. За словами Злати, кожне повідомлення про обстріл Кривого Рогу ранить її в серце. 

 

Скриншот зі сторіс


"Щойно спілкувалася з двоюрідною сестричкою. Ми обидві народилися у Кривому Розі. Це моє рідно місто. Щоразу під час влучання туди, наче вганяють ніж у саме серце. Виродки. Ненавиджу тих, хто це робить, усіма своїми клітинами. Щиро їм бажаю зникнення скорішого, а нам усім перемоги", — прокоментувала Огнєвіч.


Слід зазначити, що вранці 31 липня російські терористи завдали ракетного удару по спальному району міста та влучили прямо у житловий будинок, у якому перебували мешканці. До того ж постраждав  навчальний заклад. Наразі відомо про чотирьох загиблих унаслідок атаки, і одна з них — дитина. А 53 осіб отримали поранення різного ступеня, серед них є троє дітей.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter