Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Жизель Бюндхен розчарована жартами про шлюб із Томом Брейді

Люди

08 травня
88

Жизель Бюндхен піддали насмішкам

Жизель Бюндхен розчарована жартами про шлюб із Томом Брейді

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Одна з найвідоміших супермоделей світу Жизель Бюндхен стала обʼєктом насмішок на недільному шоу The Roast of Tom Brady  від Netflix.  43-річна модель глибоко розчарована зневажливим зображенням її сім’ї   повідомило джерело People. 

 

Комік Кевін Харт, який вів шоу, націлився на Бюндхен та її бойфренда, тренера з джиу-джитсу Хоакіма Валенте. Харт сказав:  «Іноді доводиться трахати свого тренера. Знаєш, хто ще трахнув свого тренера? Жизель!». Натовп розреготався, коли камера повернулася до Брейді, який усміхався, але мав трішки занепокоєний вигляд через коментар.

 

Жизель розлучилася з футболістом Томом Брейді ще 2022 року після 13 років спільного життя. Колишнє подружжя виховує 13-річного сина Бенджаміна та 10-річну доньку Вівіан.  Причиною розлучення стала гучна сварка моделі та футболіста. Жизель наполягала на тому, щоб Том більше часу проводив із сім'єю, але спортсмен вибрав кар'єру, тому вирішив знову повернутись у футбол. 

 

Зараз супермодель допомагає потерпілим сімʼям у своєму рідному штаті Ріу-Гранді-ду-Сул, Бразилія, який бореться з найгіршою повінню у своїй історії. Вона була стурбована сім’ями, які постраждали від руйнівних повеней, тому чути, як жартують із її життя, було дуже прикро, повідомило видання People. 

 

Джерело:https://people.com

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Анастасія КНЯЗЄВА

газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter