Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Жизель Бюндхен привітала свого батька й поділилася щемливими світлинами

Люди

Марія КАЛУШ
23 серпня 12:10
228
Джерело: Газета "Життєві історії"

Жизель Бюндхен та її родина

Жизель Бюндхен привітала свого батька й поділилася щемливими світлинами
Супермодель і її батько

Життєві історії

 

 

Супермодель і акторка Жизель Бюндхен продемонструвала свою спортивну фігуру під час гри в пляжний теніс. Колишня дружина Тома Брейді мала неймовірний вигляд у чорній майці, шортах і кепці.


Бразильська красуня зустрічалася з інструктором з джиу-джитсу Хоакімом Валенте з червня 2023 року, після першої зустрічі в грудні 2021 року, коли вона шукала тренування джиу-джитсу для свого сина, а потім вирішила також піти на заняття. Хоакім, також бразилець, володіє студією джиу-джитсу разом зі своїми братами Педро та Гуї Валенте в Маямі.

 


Від колишнього чоловіка Тома Брейді в моделі двоє дітей: Бенджамін, 14 років, і Вівіан, 11 років. 


Про джиу-джитсу вона сказала: «Відчувалося, що це дуже відповідає тому, в що я вірю і чого шукаю у своєму житті, й тому, як у мене є шлях розвитку та стати найкращою версією себе».


Дует породив чутки про роман, коли їх побачили разом у листопаді 2022 року в Коста-Риці, за два тижні після завершення її розлучення з Томом Брейді. Вона категорично заперечувала романтичні стосунки з Хоакімом до розлучення.

 


Раніше цього місяця Жизель привітала свого батька з Днем батька на бразильському святі милим дописом в інстаграмі. «З Днем батька всіх батьків, але особливо мого дорогого тата», — починався її підпис. Жизель поділилася теперішніми та ранішими знімками зі своїм татом, покійною матір’ю та своїми братами й сестрами в милій публікації. «Немає слів, щоб висловити, наскільки я вдячна за те, що ти наш фундамент, наш провідник, наш приклад», — сказала вона.


Зірка продовжила: «Сьогодні, як ніколи, я хотіла міцно обійняти тебе і сказати, як сильно я тебе люблю. Як же ми щасливі, що ти батько! Я люблю тебе, тату!»


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter