Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Жизель Бюндхен незабаром знову стане заміжньою

факти

Марія КАЛУШ
10 серпня 13:32
46
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Жизель Бюндхен зустрічається з Хоакімом Валенте

Жизель Бюндхен незабаром знову стане заміжньою
Чарівна жінка знову збирається під вінець

 

 

Видання повідомляє, що Жизель Бюндхен та її бойфренд Хоакім Валенте уже планують весілля.


44-річна бразильська супермодель зустрічається з тренером з джиу-джитсу трохи більше ніж рік. Як повідомляють, вони почали зустрічатися в червні 2023 року, через вісім місяців після закінчення розлучення Жизель із Томом Брейді. Шанувальники звинувачували її в зраді 46-річного колишнього гравця НФЛ з Валенте задовго до того, як вони розлучилися. Жизель відкинула ці звинувачення, заявивши про це в березні в інтерв'ю New York Times: "Це брехня".


Як повідомляє Life & Style, інсайдер розповів, що Жизель і Хоакім "планують стримане весілля в її маєтку в Коста-Риці". І причина, чому Жизель, яка має 14-річного сина Бенджаміна та 11-річну доньку Вівіан, з колишнім гравцем Tampa Bay Buccaneers, обрала це місце, полягає в тому, що "вона хоче зробити це далеко від сторонніх очей", каже інсайдер.

 

             Хоакім Валенте і Жизель Бюндхен


Інсайдер вважає, що колишній пасинок Жизель, 16-річний Джек, якого Брейді ділить з колишньою 53-річною Бріджит Мойнахан, також може бути присутнім на весіллі. Як і сама Мойнахан!
"Жизель прилітає з родиною з Бразилії", розповіло джерело, додавши: "Там будуть її сестри, а також брати Хоакіма, Гі, який буде шафером, і Педро. Крім того, вона запросила свою нову подругу Шакіру".


Інтернет неоднозначно відреагував на чутки про те, що Жизель та її новий кавалер йдуть під вінець. Дехто вважав, що це жорстоко щодо її колишнього (адже багато хто досі вірить, що Жизель зраджувала його з Хоакімом, незважаючи на те, що вона спростувала ці чутки!), тоді як інші вважали, що Жизель робить правильний вчинок, розлучаючись із ним. Треті вважали, що Жизель і Хоакім ухвалили рішення занадто рано, а четверті були просто щасливі бачити Жизель щасливою.


"Бідолаха Том", написала одна фанатка Тома Брейді в інстаграмі. "Навіщо одружуватися?" запитав інший користувач, додавши: "Просто зустрічатися можна... Сподіваюся, у вас є залізний шлюбний контракт". "О ні, Жизель, не роби цього", написав один стурбований шанувальник, назвавши це "дуже швидким".


"Добре, залиш привілейовану козу позаду!" написав інший користувач інстаграму, маючи на увазі Брейді. "Якщо це зробить її щасливою. Я так сильно її люблю", написав ще один прихильник.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter