Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Жизель Бюндхен і Хоакім Валенте зміцнюють свої стосунки

Люди

Степан ПАВЛІВ
18 жовтня 09:06
307
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Жизель Бюндхен хизується підтягнутою фігурою

Жизель Бюндхен і Хоакім Валенте зміцнюють свої стосунки
Супермодель підтримує форму

Життєві історії

 

 

Цього тижня супермодель Жизель Бюндхен вийшла у світ, щоби впевнено продемонструвати свою підтягнуту фігуру, довівши, що вона все ще у формі у свої 44 роки. Модель помітили на виході з тренування з пілатесу в Маямі.


Мати двох дітей була одягнена у вільний сірий світшот і чорні легінси, які підкреслили її довгі стрункі ноги. Жизель була взута в чорні шльопанці та носила кепку на голові, а в одній руці тримала плетену сумку. 

 

 

Уродженка Бразилії довела, що їй не потрібен гламур, щоб мати свіжий вигляд. Вона легко розпустила медово-русяве волосся хвилями і зробила мінімальний макіяж для заняття.


Тим часом її бойфренда, інструктора джиу-джитсу, помітили на велосипеді того ж дня, коли вона виводила свого пса Альфі на легку пробіжку. Пара, схоже, міцно стоїть на ногах, оскільки 22 вересня колишній ангел Victoria's Secret поділилася літніми фотографіями, серед яких був знімок Хоакіма Валенте, який катається на дошці із сином, якого вона ділить з Томом Брейді.

 


Ще в червні джерело повідомило PEOPLE: «Вона в безпеці і щаслива, і настільки зайнята своїм життям, що у неї немає часу зациклюватися на негативі».


Коли Том Брейді погодився взяти участь у шоу «Найбільший жарт усіх часів» на Netflix, інсайдери заявили, що Жизель була незадоволена шоу через «неповажні» жарти про їхні стосунки, а також про її стосунки з Хоакімом. Це спричинило деякі чутки про розрив стосунків між парою, які джерела швидко спростували.


Через рік після розлучення Жизель сказала в інтерв'ю CBS News Sunday Morning: «Я дивлюся на своє життя і розумію, що не хотіла б, щоб воно було інакшим. У мене не було б іншого життя».
Однак вона зізналася: «Я маю на увазі, що це не те, про що я мріяла і на що я сподівалася. Мої батьки одружені вже 50 років, і я дуже хотіла, щоб так сталося. Але я думаю, що іноді треба визнати, що те, що відбувається у 20 років, іноді зближує, а іноді віддаляє вас. Він батько моїх дітей. Тому я завжди бажаю йому найкращого, і я дуже вдячна, що він подарував мені чудових дітей, і я думаю, що коли зачиняються одні двері, відчиняються інші».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter