Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Жерар Депардьє знову постане перед судом за звинуваченням у зґвалтуванні

Факти

Степан ПАВЛІВ
25 серпня 13:15
187
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Жерар Депардьє заперечує всі звинувачення

Жерар Депардьє знову постане перед судом за звинуваченням у зґвалтуванні
Скандальний актор під шквалом звинувачень

Життєві історії

 

 

Прокуратура Парижа вимагає, щоб актор Жерар Депардьє постав перед судом за звинуваченнями у зґвалтуванні, що їх висунула проти нього акторка Шарлотта Арнольд, повідомляють французькі ЗМІ.

 

Арнольд висунула звинувачення 2020 року, стверджуючи, що Депардьє двічі зґвалтував і напав на неї у своєму паризькому будинку в серпні 2018 року. Депардьє, який заперечує ці звинувачення, програв апеляцію на рішення суду про закриття справи.

 

У розмові з французьким каналом BFMTV адвокат Арнольд Карін Дюр'є-Діболт назвала запит «величезним кроком вперед до судового розгляду», зазначивши, що Арнольд «із нетерпінням чекає на завершення розслідування».

 

Арнольд стверджує, що Депардьє, друг її батька, зґвалтував її двічі влітку 2018 року, коли вона завітала до його паризького будинку, щоб попросити поради. На той час Арнольд було 22 роки, а Депардьє 69. Після різних юридичних суперечок, враховуючи невдалу спробу актора закрити справу, паризький слідчий суддя висунув Депардьє звинувачення у зґвалтуванні та сексуальному насильстві, звільнивши його без судового нагляду. Суддя ще не ухвалив рішення щодо запиту на новий судовий розгляд.

 

У квітні прокуратура підтвердила, що актор постане перед судом у ще одній справі про сексуальне насильство: дві жінки стверджують, що він напав на них під час знімання французького фільму «Зелені віконниці» 2021 року. Очікують, що судовий процес розпочнеться в жовтні.

 

Депардьє заперечує всі протиправні дії в цих та багатьох інших звинуваченнях у сексуальному насильстві, висунутих проти нього останніми роками. У відкритому листі, опублікованому в консервативній газеті Le Figaro торішньої осені, він припустив, що його дії неправильно інтерпретували.

 

Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter