Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Жерар Депардьє заперечує всі звинувачення у зґвалтуванні

Факти

03 жовтня
597

Жерар Депардьє заперечує всі звинувачення у зґвалтуванні

Жерар Депардьє — 74-річний французький актор, заперечує звинувачення акторки Шарлотти Арну про те, що він її зґвалтував. Про це повідомляє видання Marca.


Зірка понад 250 фільмів написав відкритого листа французькій газеті Le Figaro у відповідь на звинувачення його у зґвалтуванні Шарлоти Арну. До слова, судовий процес триває вже п’ять років, і тільки зараз знаменитість виклав свою версію події.


"Я більше не можу виправдовувати те, що чую, що читаю про себе протягом кількох місяців. Я думав, що мені байдуже, але ні. Усе це доходить до мене, і це впливає на мене. Все це впливає на мене", — заявив у листі Жерар.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


Актор також наголосив, що ніколи не образив жодної жінки. Уже минув цілий рік, як Апеляційний суд Парижа прийняв звинувачення у зґвалтуванні та сексуальному насильстві.


"Зі мною перший раз прийшла жінка, на швидкій ході, за власним бажанням піднялася до мене в кімнату. І сьогодні вона каже, що її там зґвалтували. Вона повернулася вдруге. Ніколи не було стримування чи насильства між нами", — доповнив він.

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


Окрім цієї версії події, він також дорікнув медіа за те, що йому хотіли влаштувати публічний самосуд. Депардьє також визнав, що все своє життя був "провокативним" і "можливо, різким", проте "ґвалтівником чи хижаком" не був ніколи.


Доповнимо, що адвокати Шарлотти Арну відкинули версію француза. До того ж, за даними Mediapart, окрім Шарлотти, є ще 13 жінок, які заявили про домагання з боку зірки.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter