Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Жерар Депардьє отримав повістку в поліцію. Його звинуватили у насильстві

Люди

29 квітня
288

Жерар Депардьє і виклик у поліцію

Жерар Депардьє отримав повістку в поліцію. Його звинуватили у насильстві

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Сьогодні французькі медіа повідомили, що поліція викликала актора Жерара Депардьє на допит. Його звинувачують у сексуальному насильстві над двома жінками на знімальному майданчику. Перший випадок стався 2014 року, а другий – 2021 року.

 

Телеканал BFMTV і щоденна газета Le Parisien повідомили, що 75-річного актора викликали на допит у поліцію в Парижі в понеділок.

 

Депардьє також звинуватили в сексуальних домаганнях у понад десяти випадках. 2020 року йому висунули попередні звинувачення у зґвалтуванні та сексуальному насильстві після звинувачень акторки Шарлотти Арноулд. Депардьє заперечує провину. У відкритому листі торішнього жовтня він сказав: «Я ніколи не ображав жінок. Образити жінку для мене це те ж саме, що вдарити її ногою в утробу моєї матері».

 

Депардьє довгий час вважали національною іконою Франції. Він був міжнародним послом французького кіно та отримав міжнародну популярність завдяки кільком ролям у Голлівуді.
Депардьє є кавалером ордена Почесного легіону та ордена «За заслуги» у Франції. Це найвищі нагороди Франції. У січні 2013 року актор отримав громадянство росії і є давнім другом путіна. 

 

Джерело: www.local10.com

 

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter