Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Жерар Депардьє отримав офіційні звинувачення в сексуальних домаганнях

Люди

30 квітня
162

Жерар Депардьє усе спростовує

Жерар Депардьє отримав офіційні звинувачення в сексуальних домаганнях

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Жерар Депардьє, всесвітньовідомий французький актор, постане перед кримінальним судом у Парижі в жовтні. Його звинувачують у сексуальному насильстві над двома жінками 2021 року.

 

Про це в понеділок повідомила прокуратура Парижа, інформує Associated Press. Повідомляють, що раніше того ж дня 75-річного Депардьє затримали в поліції, щоб допитати стосовно звинувачень у сексуальному насильстві.

 

За повідомленням Deadline Hollywood, адвокат актора, Крістіан Сен-Пале, сказав журналістам біля поліцейського відділка: «Коли людину звинуватили, неминуче настає час, коли вона повинна дати пояснення. І тому сьогоднішній день був одним із таких днів, коли він мав пояснити висунуті проти нього звинувачення, які клієнт заперечує».

 

За інформацією Le Monde та інших місцевих видань, повістка в поліцію стосувалася скарг, які подали цього року дві жінки. Першою була скарга щодо ймовірного нападу 2014 року, подана в січні. Про це не було згадано в повідомленні прокуратури і, ймовірно, не є частиною майбутнього судового розгляду. Друге звинувачення надійшло від декоратора фільму «Зелені віконниці», яка подала офіційну скаргу в лютому. Вона стверджує, що Депардьє неодноразово торкався і затискав її на знімальному майданчику фільму.

 

«Наприкінці тримання під вартою в 3-му окрузі судової поліції Жерару Депардьє вручили повістку з'явитися до кримінального суду… Його звинувачують у сексуальних домаганнях, які, ймовірно, були скоєні у вересні 2021 року щодо двох жінок на знімальному майданчику, – йдеться в заяві прокуратури, що її публікує The Telegraph.

 

Депардьє за останнє десятиріччя неодноразово звинувачували в сексуальному насильстві та домаганнях. Раніше актор заперечував усі звинувачення.

 

2020 року актриса Шарлотта Арну звинуватила Депардьє у зґвалтуванні її 2018 року, і йому висунули звинувачення в її справі 2021 року. Тринадцять інших жінок звинуватили його в сексуальному насильстві 2023 року, про що згадано у Mediapart. Пізніше того ж року актор спростував ці звинувачення у відкритому листі.

 

Джерело: https://ew.com/

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter