Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Євген Галич негативно висловився про чоловіків, які втекли з України під час великої війни

Факти

21 серпня
334

Виконавець пішов на фронт після 24 лютого

Євген Галич негативно висловився про чоловіків, які втекли з України під час великої війни

Євген Галич — український співак, лідер рок-гурту O.Torvald, розкритикував чоловіків, які втекли з України після початку великомасштабного вторгнення. Цим він поділився під час інтерв'ю Сергію Іванову у проєкті "АНТИПОДИ".


Музикант наголошує, що взагалі не засуджує людей, які виїхали законними методами. Звісно, він розуміє, що можуть бути різні причини. Проте просить тих, хто за кордоном, не забувати про Україну і війну. Їхнє завдання — допомагати нашій державі, ходити на мітинги, нагадувати громадянам інших країн, що війна триває і гинуть люди.


"Ті, хто законно поїхав — їхній вибір, не засуджую. Сподіваюся, що ви там знаходите змогу допомагати країні: заробляти, донатити, виходити на мітинги, показувати, що в країні все ще війна. Це для тих чоловіків, які законно виїхали за кордон", — пояснив співак.

 

Скриншот із відео


Але Галич доповнює, що не розуміє чоловіків, які через велику війну втекли з України незаконно. Він упевнений, що вони мають за це відповідати.


"Усі решта, які мутилися, які давали хабарі, які проїжджали у багажниках, які мутили собі ліві довідки про всю цю історію, — ви кінчені. Вони мають відповідати в адміністративному порядку. Вхідний квиток має бути дорожчий, аніж вихідний. Ви можете повернутися в Україну, але вхідний квиток має бути дорожчим", — зазначив фронтмен.


Нагадаємо, раніше Галич потрапив у серйозне ДТП на сході України.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter