Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зендея спростувала чутки про весілля із Томом Голландом

Факти

22 вересня
259

Пара поки не планує одружуватись

Зендея спростувала чутки про весілля із Томом Голландом

Зендея — американська акторка та співачка, поділилася своїм здивуванням після того, як з’явилися чутки про заручини від її шанувальників, які на світлині побачили кільце на пальці. Про це повідомляє видання People.


Зірка, яка відома роллю в серіалі "Ейфорія", зі сміхом відкинула чутки про заручини з бойфрендом, актором Голландом, який зіграв Пітера Паркера у "Людині-павуку".

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


27-річна акторка опублікувала фотографію у своєму інстаграмі, на якій показувала власний одяг. Прихильники помітили велике кільце на її руці й одразу додумали, буцім зіркова пара вирішила одружитися.

 


"Я опублікувала фото своєї кепки, а не кільце на правому пальці! Серйозно, ви думаєте, що я ось так розмістила б таку новину?" — прокоментувала ситуацію Зендея.


Після видалення оригінального знімка знаменитість знову поділилася світлиною, аби чітко проартикулювати, що вона нічого не мала на увазі й жодного весілля поки немає у планах.

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку

 


Доповнимо, що Зендея та Голланд знімалися разом у "Людині-павуку" й у той період у них виникли почуття, тож пара підтвердила свої романтичні стосунки вже у липні 2021 року.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter