Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зендая і Том Холланд прогулювались у парку Лондона з улюбленим собакою

Люди

Марія КАЛУШ
31 травня 11:45
525
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зендая і Том Холланд знову разом

Зендая і Том Холланд прогулювались у парку Лондона з улюбленим собакою

Життєві історії

 

 

Зендаю та Тома Холланда помітили на прогулянці з собакою в зеленому лондонському Річмонді, коли акторнасолоджувався перервою між виступами «Ромео і Джульєтти». Пара мала вигляд далекий від свого типового стилю червоної килимової доріжки, одягнувшись у повсякденний одяг, гуляючи зі своїм улюбленим чорним цвергшнауцером Нуном.


27-річна актриса Зендая своє меліроване світле волосся зібрала в пучок. Зірка Euphoria була одягнена у кремовий джемпер з круглим вирізом, джинси, білі кросівки та чорну сумку через плече.

 

 

27-річний Том, який зараз грає Ромео у виставі, також обрав стриманий образ у білій футболці з чорними штанами та кросівках. Том носив сумку, накинуту через плече, а зверху одягнув джинсову куртку. Холланд дебютував із новою стрижкою після багатьох років носіння довших скуйовджених пасм.


У лютому понад 60 000 фанатів намагалися купити квитки на виставу «Ромео і Джульєтта» і їх розкупили за дві години. Дехто порівнював стрес від спроб отримати квитки з туром Тейлор Свіфт Eras, який приніс 1,04 мільярда доларів із 4,35 мільйона квитків, проданих за 60 концертів туру. Перепродаж квитків на виставу «Ромео і Джульєтти» доступний приблизно за 300 фунтів стерлінгів. 


Зендая приєдналася до Тома на вечірньому виступі для преси, висловивши підтримку своєму герою. Невдовзі, тримаючись за руки, вони покинули зал.


Актриса, схоже, залишалася в столиці з Томом під час його перебування у Вест-Енді після того, як пара купила житло в Західному Лондоні кілька років тому. Раніше Том розповів, чому він зберігає свої стосунки з Зендаєю настільки таємними, що їхній зв’язок є «найсвятішим для нього».


Том і Зендая зберігали свій роман у таємниці, оскільки їх уперше пов’язали 2017 року після того, як вони знялися у франшизі про Людину-павука. Торік актор сказав у подкасті Джея Шетті: «Мої стосунки — це те, що я маю».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter