Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зейн Малік із Джиммі Феллоном на зірковому «Вечірньому шоу»

Люди

Степан СЕМКІВ
19 вересня 13:01
78
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зейн Малік і перший тур у США і Великобританії

Зейн Малік із Джиммі Феллоном на зірковому «Вечірньому шоу»
Ексчоловік супермоделі дає сольний концерт

Життєві історії

 

Джіджі Хадід і Зейн Малік

 

Зейн Джавад Малік, британський співак і композитор, несподівано з'явився на шоу The Tonight Show, де оголосив про свій перший сольний хедлайнерський тур після того, як покинув One Direction 2015 року.


31-річний Малік перервав монолог Джиммі Феллона, коли з'явився з-за завіси в чорній шкіряній куртці з чашкою кави і запискою для 49-річного ведучого. Потім він почав махати рукою глядачам і заволодів ноутбуком Феллона, на якому грав сингл Stardust з його останнього альбому Room Under the Stairs, що вийшов 17 травня.


«Привіт, Джиммі, радий тебе бачити, друже,  почав він. Цієї осені я вирушаю у свій перший в житті тур. Тож, можливо, коли ти закінчиш збирати яблука зі своїми друзями, ти зможеш завітати на мій тур Stairway to the Sky у США і Великобританії».


Зейн Малік виступить із сольним шоу Unforgettable своїм першим концертом після відходу з One Direction. 18 вересня, музикант Dusk Till Dawn офіційно оголосив про свій тур Stairway to the Sky.
«Інтимний тур з 11 міст» відбудеться у містах США та Великобританії цієї осені, стартувавши 23 жовтня у Сан-Франциско, із зупинками в Лас-Вегасі та Вашингтоні, а завершиться північноамериканська частина туру 2 листопада у Нью-Йорку.

 


30 листопада Малік вирушить до Великобританії на шоу в Единбурзі, із зупинками в Манчестері, Лондоні та інших містах, яке завершиться в грудні в Ньюкаслі.


Зейн Малік поділився ефірним відео на Stardust у межах релізу нового альбому Room Under the Stairs. У травні Малік відіграв свій перший у житті сольний концерт у лондонському Shepherd's Bush Empire, який також став його першим концертом після того, як він покинув One Direction.


Під час концерту він уперше виконав пісні з альбому Room Under the Stairs для шанувальників у ніч, яку він назвав «незабутньою» у своєму пості в інстаграмі.
На кадрах концерту, що їх зняли фанати, виконавець Pillow Talk сказав глядачам: «Мені цього не вистачало», а в кліпі, яким він сам поділився, він подякував шанувальникам за «всю любов і підтримку протягом багатьох років», а також за те, що вони дочекалися його виступу наживо.


«Це захопливий вечір,  сказав Малік на концерті. «Я дуже вдячний вам усім, і я сподіваюся, що у вас буде чудовий вечір».

 

Довідка


Зейн Малік мав бурхливе особисте життя. Після розриву заручин з Перрі Едвардс 2015 року він розпочав стосунки з Джіджі Хадід. Пара неодноразово сходилася та розходилася, перш ніж 2020 році в них народилася дитина. 

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter