Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Зак Ефрон розвіяв усі чутки про пластичну операцію на обличчі

Факти

29 червня
123

Зак Ефрон у фільмі "Сімейна справа"

Зак Ефрон розвіяв усі чутки про пластичну операцію на обличчі

 

 


Вихідними 36-річний актор Зак Ефрон відпочивав з друзями, незважаючи на свій напружений графік, пов'язаний із просуванням його останнього фільму "Сімейна справа".


24 червня видання опублікувало для своїх 1,5 мільйона підписників добірку фотографій, на яких зображено згадані вище знімки Ефрона в Італії. Шанувальники попрямували до розділу коментарів, щоб поділитися своїми думками. Галас про пластичну операцію на обличчі зірки.


У відвертому інтерв'ю Entertainment Tonight Ефрон відкинув ці припущення як "смішні" й пояснив, що його змінена зовнішність стала наслідком травми щелепи, яку він отримав 2013 року, а не хірургічного втручання. "Моя мама сказала мені. Я ніколи не читаю в інтернеті, тому мені байдуже", пояснив випускник "Найвеличнішого шоумена".


В інтерв'ю виданню Men's Health він також розповів, що проходить фізичну терапію внаслідок травми, але на певний час призупинив лікування, що призвело до ускладнень на обличчі. Ефрон розповів, що м'язи його обличчя працюють "як симфонія", і жувальним м'язам, які беруть участь у жуванні, доводиться перенапружуватися, щоб компенсувати ослаблення інших лицьових м'язів.

 

 

Під час перебування в Австралії впродовж 20202021 років Єфрон натиснув на кнопку паузи у своєму режимі фізичної терапії. Приблизно в цей період він з'явився у відео на спеціальний кліп Найта Earth Day Musical на Facebook Watch, де шанувальники не могли не помітити, що його підборіддя має інакший вигляд. "Просто у мене підросли жувальні м'язи",  розповів він виданню Men's Health.


Він продовжив: "Вони стали дуже, дуже великими". Ефрон також розповів виданню, що не мав жодного уявлення про галас навколо його підборіддя, поки його мати не зателефонувала і не запитала, чи робив він пластичну операцію. Говорячи про чутки щодо пластичної хірургії та філери, володар "Еммі" зазначив: "Якби я цінував те, що я робив, я б не знав, що це таке. Якби я цінував те, що інші люди думають про мене, настільки, наскільки вони можуть думати, що я ціную, я точно не зміг би виконувати цю роботу".  


Прем'єра нової роботи Ефрона, романтичної комедії "Сімейна справа", відбулася 28 червня на Netflix. У цьому фільмі Ефрон виконує роль Кріса Коула, самозакоханого голлівудського актора, втягнутого в таємний любовний зв'язок із Брук Гарвуд, удовою, яку грає Ніколь Кідман. 


13 червня в Єгипетському театрі в Лос-Анджелесі вирував ажіотаж, коли 57-річний Ефрон, 57-річна Кідман і 24-річний Джоуї Кінг прийшли на прем'єру свого нового фільму. 


Джерело: https://www.shefinds.com

Автор: Марія Калуш

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter