Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

З Алека Болдвіна зняли звинувачення у вбивстві Галини Гатчінс

Люди

22 квітня
188

Нові подробиці історії.

З Алека Болдвіна зняли звинувачення у вбивстві Галини Гатчінс

Алека Болдвіна більше не звинувачують у ненавмисному вбивстві українки Галини Гатчінс на знімальному майданчику фільму "Іржа".

 

У справі виявили нові докази, через що звинувачення зі знаменитості зняли, проте це не звільняє Болдвіна від кримінальної відповідальності, оскільки подальше розслідування залишатиметься активним. Адвокати актора задоволені рішенням про закриття справи проти американського актора та "закликають провести належне розслідування фактів і обставин цієї трагічної події". Про це повідомляє видання ABC News.


Зазначимо, на початку лютого 2023 року прокуратура Нью-Мексико офіційно висунула кримінальне звинувачення Алексові Болдвіну в ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчінс. Звинувачення також висунули Ханні Гутьєррес-Рід, відповідальній за зброю на знімальному майданчику, і помічникові режисера Девіду Холлсу, який віддав Болдвіну револьвер Colt .45, запевнивши, що зброя містить холості патрони. 


Нагадаємо, 21 жовтня 2021 року під час зйомок однієї зі сцен фільму "Іржа" Алекс Болдвін випадково вистрілив з револьвера. Унаслідок цього інциденту загинула операторка-постановниця Галина Гатчінс, а також отримав поранення режисер фільму Джоел Соуза. 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter