Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Єва Мендес знялась у чорній сукні для нової благодійної кампанії

Люди

Степан СЕМКІВ
24 вересня 12:12
217
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Єва Мендес обговорює повернення до акторства

Єва Мендес знялась у чорній сукні для нової благодійної кампанії
Мендес повертається в кіно

Життєві історії

 

 

Дружина Райана Ґослінґа після народження двох дітей зосередилася на материнстві, здивувала своїх шанувальників, поділившись фотографіями із зимової кампанії Стелли Маккартні, присвяченій боротьбі з жорстокістю.


На знімках Мендес була одягнена в чорну сукню без бретелей, яка відкривала декольте, в поєднанні з колготками, а в руках вона тримала чорну мінісумку. Її русяве волосся розвівав вітер, а на очі були нанесені коричневі тіні для гламуру.


На іншому знімку на офіційній сторінці Стелли Маккартні в інстаграмі акторка одягнена в гігантське рожеве пухнасте пальто з підписом: «Єва Мендес: носить культове покриття Stella. Щороку понад 3,4 мільярда птахів страждають або гинуть заради пуху. Натомість ми використовуємо добрі інновації».

 


На іншій світлині Єва одягнена у шкіряний тренч, який насправді виготовлений з яблучних відходів. Підпис свідчить: «Мода використовує 1,5 мільйона крокодилячих шкур щороку. EvaMendes носить наш тренч, виготовлений з веганської альтернативи екзотичній шкірі, винайденої з яблучних відходів».


Нещодавно уродженка Куби відверто розповіла, чи повернеться вона коли-небудь до акторства. Вона сказала під час ефіру на Good Morning America під час просування своєї дитячої книги «Дезі, Мамі та нескінченні турботи»: «Я не знаю. Якщо будуть цікаві ролі... можливо? Я думала: «Я працювала з Райаном Ґослінґом. Він найкращий», згадуючи свій фільм 2012 року під назвою «Місце під соснами».


У той час як її чоловік з'являється в хітах, таких як «Барбі» та «Той, що занепав», Єва більше зосереджена на тому, щоб бути поруч зі своїми доньками, десятирічною Есмеральдою та восьмирічною Амадою. Коли її запитали, що дівчатка думають про її книгу, вона відповіла: «Вони в захваті. Я думаю, що вони в захваті. Хоча вони дуже суворі критики».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter