Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Єва Лонгорія засвітилася на вечірці дружини мільярдера Джеффа Безоса

Люди

Марія КАЛУШ
26 серпня 12:20
513
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Єва Лонгорія та Лорен Санчес

Єва Лонгорія засвітилася на вечірці дружини мільярдера Джеффа Безоса
Знана акторка на вечірці мільярдера

Життєві історії

 

 

Американська акторка та продюсерка Єва Лонгорія усміхалася, спілкуючись із нареченою Джеффа Безоса, Лорен Санчес, на шостому ювілейному вечорі This Is About Humanity (TIAH) в Лос-Анджелесі.


49-річна випускниця «Відчайдушних домогосподарок», яка нещодавно з'явилася в новому трейлері четвертого сезону серіалу «Тільки вбивства в будинку», приєдналася до 54-річної Санчес, а також до інших зірок, зокрема Джуліанни Хоф і Джордани Брюстер, під час святкування.


Акторка мала розкішний вигляд у білій сукні без рукавів з V-подібним вирізом спереду, а також зі смужкою чорної тканини, що обвивала її талію. Вона взула чорні босоніжки на підборах із тонкими ремінцями навколо щиколоток. Каштанове волосся Лонгорії було розділене посередині й легко спадало вниз легкими хвилями.

 

                  Єва Лонгорія і Лорен Санчес


У якийсь момент Єва перетнулася з Лорен, яка заручилася з бізнесменом-мільярдером і виконавчим головою Amazon Джеффом Безосом торішнього травня. Медійна особистість також влаштувала власний стильний показ у чорній шкіряній сукні без бретельок, яка облягала її фігуру, а спереду на ній була надрукована червона троянда. 

 

Лорен також була помітили зі співзасновницею TIAH Ельзою Марі Коллінз, яка вразила світло-блакитною сукнею з рюшами та сріблястими підборами на ремінцях.


Довідка. 2016 року Єва Лонгорія одружилася з мексиканським бізнесменом Хосе Антоніо Бастоном. Він є власником найбільшої в країні медіакомпанії. У червні 2018 року актриса народила сина на ім'я Сантьяґо Енріке.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter