Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ярмак отримав посаду командира підрозділу з керування дронами

Факти

08 вересня
107

Ярмак отримав посаду командира підрозділу з керування дронами

Ярмак — український реп-виконавець та військовослужбовець, який нині перебуває на фронті, розповів у вечірній програмі "20:23" Євгенові Яновичу, про своє призначення на посаду командира нового підрозділу.


Виконавець повідомив, що його рішення про перехід до нового полку було справжнім викликом, оскільки війна забирає багатьох компетентних і талановитих командирів. Він відчуває велику відповідальність за 28 життів та результати роботи свого підрозділу.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


"Це відповідальне рішення, тому що війна забрала дуже велику кількість прекрасних патріотів-командирів, людей компетентних. Цих людей що не день у нашому війську, на жаль, стає все менше і менше. І тому хтось, хто проходить шлях, має починати брати на себе відповідальність. Я для себе вирішив. Це велика відповідальність", — прокоментував артист.

 

Скриншот з інтерв'ю


Музикант також зазначив, що володіє значним досвідом у керуванні FPV-дронами і є одним з ініціаторів розвитку цих технологій. За його словами, він почав це робити ще торік, у той час, як СБУ та ГУР тільки тепер.

 

ГОРОСКОП на завтра для всіх знаків зодіаку


"Я один із тих, хто започатковував у ССО цей рух. Я людина компетентна, відповідальна, я можу забезпечувати свій підрозділ усім потрібним", — зазначив Ярмак.


Репер також доповнив, що його головна мета — щоб його підрозділ завдавав якнайбільше шкоди ворогові, щоб наблизити перемогу.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter