Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вітторія Черетті мала сенсаційний вигляд на відпочинку без Леонардо

Люди

Марія КАЛУШ
23 квітня 13:45
1982
Джерело: Газета "Життєві історії"

Вітторія Черетті відпочиває сама

Вітторія Черетті мала сенсаційний вигляд на відпочинку без Леонардо

Життєві історії

 

 

Вітторія Черетті мала сенсаційний вигляд на низці світлин зі свого екзотичного відпочинку. 25-річна італійська модель, яка зустрічається з 49-річним актором Леонардо ді Капріо, продемонструвала свою приголомшливу фігуру в крихітному чорному бікіні. 


Модельна кар'єра Вітторії почалася в 14 років, коли вона жартома взяла участь у конкурсі Elite Model Look. Відтоді вона побувала на 400 модних показах і 23 рази прикрашала обкладинку міжнародного Vogue.

 

 

Лео спровокував чутки про заручини з Вітторією, коли минулого місяця вона засвітила кільце на важливому пальці. Відтоді медіа повідомили, що в чутках «нуль» правди, зазначивши, що італійська красуня певний час володіла цією каблучкою.


Уперше про романтичні стосунки Леонардо з моделлю Вітторією написали медіа влітку 2023 року. Раніше ді Капріо зустрічався з Жізель Бюндхен, Бар Рафаелі, Камілою Морроне та Джіджі Хадід, кожній з яких було близько 25 років або менше.


Колишня подруга і вдова Г'ю Гефнера Крістал Гефнер нещодавно порівняла ді Капріо з покійним магнатом Playboy після того, як актор відвідував особняк Playboy. «Лео ді Капріо перетворюється на нового Гефа», — нещодавно мовила 37-річна Крістал у подкасті Керрі та Томмі. «Його дівчата стають молодшими…» — додала вона.


Після знімання в новому фільмі з режисером Полом Томасом Андерсоном на початку цього року ді Капріо зафіксували на фото з колегою з фільму Теяною Тейлор на вечірці перед врученням премії «Оскар» минулого місяця. На фото зірка сильно наблизилася до колеги й звабливо всміхалася...


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter