Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Вітторія Черетті, дівчина ді Капріо, відвідала дві вечірки у Нью-Йорку

Люди

07 травня
163

Вітторія Черетті розважається

Вітторія Черетті, дівчина ді Капріо, відвідала дві вечірки у Нью-Йорку

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Дівчину Леонардо ді Капріо Вітторію Черетті помітили на двох різних вечірках у Нью-Йорку після відвідування зіркового Met Gala.

 

25-річна італійська модель привернула увагу, коли вона в чорному топі прибула на вечірку FWRD & Revolve, яку організувала 31-річна реперка Карді Бі. Незважаючи на те, що Вітторію помітили з 49-річним актором у вихідні, він не супроводжував її на жодну вечірку.

 

 

Вітторія поєднала вишукану водолазку з пишною чорною мініспідницею, яка відкрила її довгі ноги, коли вона позувала для фотографій. Щоб іще більше зробити акцент на образі, модель одягла пару шкіряних рукавичок з ефектними пухнастими манжетами, які пасували до її спідниці.

 

Вітторія додала кілька дюймів своїй фігурі за допомогою пари чорних туфель на шпильці з ремінцями та носила свої речі в чорній конусоподібній сумочці.

 

Пізніше ввечері красуню помітили, коли вона прибула на 10-у щорічну вечірку Met Gala Річі Аківи The After у тому ж ансамблі. Вона поєднала вишуканий топ із пишною чорною мініспідницею, яка демонструвала її довгі ноги. Щоб іще більше акцентувати на образі, модель одягла пару шкіряних рукавичок з ефектними пухнастими рукавами

 

Нагадаємо, що кілька днів тому 49-річний Леонардо ді Капріо привів Вітторію на непристойне кабаре своєї колеги Теяни Тейлор.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter