Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вілл Сміт став несподіваним гостем на Coachella і заспівав на сцені

Люди

Степан СЕМКІВ
15 квітня 10:16
505
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Вілл Сміт знову «в чорному»

Вілл Сміт став несподіваним гостем на Coachella і заспівав на сцені

Життєві історії

 

 

Репер-актор вийшов на сцену разом із колумбійським співаком Джеєм Балвіном, щоб виконати свій хіт «Люди в чорному» з однойменного фільму 1997 року. Сміт з'явився в сонцезахисних окулярах і чорному костюмі, стандартній уніформі його персонажа у фільмі, де Сміт і Томмі Лі Джонс зіграли детективів таємної організації, які стежать за інопланетянами і охороняють їх.

 

Сміт і Балвін разом заспівали пісню, а резервні танцюристи, одягнені як прибульці, й гігантська голова прибульця додали ефекту. Наприкінці вистави Балвіна відтягли двоє людей у чорних костюмах.

 

Джей Балвін

 

Сміт тримав пристрій, використаний у фільмі, щоб стирати спогади людей, які стали свідками діяльності інопланетян, на додаток до знищення спогадів агентів, готових піти у відставку.

 

Фільм, який зібрав 250,7 мільйона доларів у національному прокаті, мав три продовження: «Люди в чорному-2» 2002 року, «Люди в чорному-3» 2012 року та «Люди в чорному: Інтернешнл» 2019 року. Останній фільм вважали невдалим, адже в ньому не грали ані Сміт, ані Джонс.

 

Виступи Coachella були сповнені несподіваних гостей у ці вихідні, зокрема Олівії Родріго, Біллі Айліш, Шакіри, Періс Гілтон і Кеші, остання з яких змінила текст свого хіта Tik Tok на fuck P. Diddy під час виступу з Рене Раппом.

 

https://www.hollywoodreporter.com/ 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter