Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вілл Сміт і Джада вперше з'явилися на публіці після розриву стосунків

Люди

Марія КАЛУШ
06 червня 16:22
158
Джерело: Газета "Життєві історії"

Вілл Сміт на червоній доріжці

Вілл Сміт і Джада вперше з'явилися на публіці після розриву стосунків

Життєві історії

 

 

Вілл і Джада з'явилися на публіці в четвер увечері на прем'єрі його нового фільму «Погані хлопці: Їдь або помри». Вілл і його культовий колега Мартін Лоуренс мали ошатний вигляд у своїх костюмах, святкуючи дебют стрічки.


Вілл Сміт і Джада Пінкетт-Сміт засліпили на червоній доріжці. Владна пара потрапила в заголовки новин завдяки своїй першій публічній появі разом після приголомшливого відкриття Джади в жовтні про їхню семирічну таємну розлуку. 

 

 

Сімейна драма зачепила їхніх дітей Віллоу, 23 роки, і Джейдена, 25 років, а також старшого сина Вілла Трея, 31 рік, від попереднього шлюбу актора з Шері Зампіно. Усі вони зібралися в китайському театрі TCL у Голлівуді, щоб подивитись на «поганих хлопців». 


Вілл залишався стильним і водночас невимушеним завдяки чорній шапочці, намисту на ланцюжку та чорній футболці вільного крою, натомість Джада привертала увагу в елегантній прозорій сукні з розпущеною накидкою, прикрашеною складним чорним малюнком. Незважаючи на їхню відчуженість, під час нещодавнього інтерв’ю Entertainment Tonight Вілл ніжно називав Джаду «Йди або помри».

 

Попри розлучення впродовж доволі тривалого часу, Джада зазначила, що вони все ще відчувають близькість одне до одного. У своїх мемуарах «Варті» Джада описала їхню ситуацію так: «Це не було розлучення на папері. Але це таки було розлучення».


Джерело: https://www.the-express.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter