Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вікторія Булітко заразилась після укусу кліща

Факти

10 серпня
426

Вікторія Булітко заразилась після укусу кліща

Вікторія Булітко — українська акторка й зірка "Дизель Шоу", розповіла, як її в Карпатах вкусив кліщ, який переносив хворобу Лайма. Про це вона повідомила під час прямого ефіру в Instagram.


За словами гумористки, місяць тому вона відпочивала з друзями на Закарпатті, а під час однієї з прогулянок, коли пішла по гриби, її вкусив кліщ. Артистка відразу викликала "швидку", тож паразита зуміли дістати. Її просили здати кров на аналізи, але вона не надто зважала на поради.


У Вікторії діагностували хворобу Лайма через місяць після прикрої події.

 

Фото: instagram.com/bulitka/

 

Артистка зізналась, що самопочуття було нормальним, тож не бачила сенсу йти здавати аналізи. Одначе друзі все ж переконали, що варто б сходити на перевірку, адже зайвим це не буде.


"Приблизно в той час, як пішла здавати аналізи, мені здалося, що мене вкусив комар. Воно чухалось, я почухала. А потім пляма почала більше роздуватися. І так один день, другий, а цих типу комариних укусів з'являється все більше і більше. Якщо не чухаєш, то вони пропадають. Потім з'являються ще. Я вже змінила постіль, думала, може, алергія на порошок. І тут я розумію, що щось не те", — розповіла Булітко.


Знаменитість пішла до дерматолога, який порадив здати розгорнутий аналіз на бореліоз. Аналізи показали, що акторка справді заразилась на хворобу Лайма.


Нині вона лікуватиметься — повинна пройти 28-денний курс антибіотиків.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter