Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вікторія Бекхем розповіла про свої помилки в індустрії моди

Факти

Богдана СВІТЕНКО
06 серпня 10:00
224
Джерело: Газета "Життєві історії"

Вікторія Бекхем та її невдачі

Вікторія Бекхем розповіла про свої помилки в індустрії моди

Життєві історії

 

Британська співачка та модельєрка Вікторія Бекхем розповіла, що не пішла б у фешн-індустрію, знаючи те, що вона знає зараз, після того, як запустила свій однойменний бренд.

 

 

50-річна Вікторія Бекхем сказала Ніколь Кідман під час інтерв'ю для австралійського Vogue, що вона була «наївною і невинною», коли починала працювати над своїм продуктом. Мати чотирьох дітей і дружина футболіста Девіда Бекхема зізналася, що якби вона знала, на що це буде схоже, в неї, можливо, не вистачило б сміливості розпочати таку ж справу сьогодні. «Я пішла з головою в роботу, і в цьому була невинність та наївність… Я прийшла в моду дуже чесно, скромно.  Я просто хотіла створювати одяг, який не могла знайти сама...» розповіла Вікторія Бекхем. Жінка додала: «Це тільки початок. У мене багато амбіцій, і я наполегливо працюю над досягненням своєї мети. Я ніколи не чекаю, що все просто впаде мені в руки».

 

У січні стало відомо, що бренд Вікторії, який колись не мав успіху, нарешті приносить пристойний прибуток через 17 років після запуску. Згідно зі звітністю 2023 року, модна компанія Вікторії, з моменту її заснування, зазнала збитків на 66,3 млн фунтів стерлінгів.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter