Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Вікторія Бекхем на святкуванні свого 50-річчя з родиною і друзями

Факти

21 квітня
959

Вікторія Бекхем із родиною

Вікторія Бекхем на святкуванні свого 50-річчя з родиною і друзями

 

Родина Бекхемів

 

Вікторія Бекхем мала сенсаційний вигляд, позуючи напередодні святкування свого 50-річчя з родиною. Модельєрка приголомшила всіх у напівпрозорій блакитній сукні до підлоги, стоячи поруч зі своїм 48-річним чоловіком Девідом і дітьми на сходах їхнього будинку в Лондоні.

 

Окрім 48-річного чоловіка Девіда та їхньої родини, серед гостей свята були Том Круз, Єва Лонгорія, а також колишня колега з групи Гері Горнер. Вікторія прибула разом із чоловіком Девідом, синами, 25-річним Брукліном, 21-річним Ромео, 19-річним Крузом, і 12-річною дочкою Харпер.

 

Елегантна сукня без рукавів колишньої Spice Girl Victoria була закріплена на талії та з декоративними квітковими деталями збоку. Девідом був у розкішному чорному костюмі, який він носив з краваткою-метеликом і білою сорочкою.

 

 

Вікторія вибрала одне зі своїх улюблених гарячих місць Лондона, щоб відсвяткувати 50-річчя. Дизайнерка відзначила цю подію зірковою вечерею в приватному членському клубі Oswald's. Вікторія сказала: «Це буде невелика інтимна сімейна зустріч, і це буквально найкращий подарунок, який я могла б мати».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter