Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вікторія Бекхем мала неймовірний вигляд під час знімання у Нью-Йорку

Люди

Світлана Терпан
19 жовтня 11:35
154
Джерело: Газета "Життєві історії"

Вікторія Бекхем на зйомках таємничого проєкту

Вікторія Бекхем мала неймовірний вигляд під час знімання у Нью-Йорку
Документальний серіал про Бекхемів

Життєві історії

 

 

Убрання Вікторії на знімальному майданчику складалося з блейзера, затягнутого на її тонкій талії, який вона поєднала з парою великих штанів. Також вона прикрила очі парою окулярів і нанесла мінімальний макіяж із класичною червоною помадою. Модельєрка несла темно-бордову шкіряну сумку, яку підібрала до своїх туфель, і доповнила образ золотими прикрасами.

 

У серпні стало відомо, що Вікторія готується зняти відвертий документальний фільм про свій модний бренд після укладання великої угоди з Netflix. Фільм запропонує закулісний погляд на шлях Вікторії від Spice Girls до креативної директорки її успішного модного та косметичного бренду.

 

Вікторія запустила свій модний бренд 2008 року й нещодавно випустила колекцію з брендом вуличної моди Mango. Після успіху свого бренду одягу 2019 року зірка випустила власну лінію краси та догляду за шкірою.

 

 

Вікторія досягла нових висот у травні, коли зірка «Бріджертонів» Фібі Дайневор першою одягла сшиту на замовлення сукню від Victoria Beckham на бал Met Gala.

 

Документальний серіал Beckham про Девіда Бекхема, який вийшов у жовтні 2023 року, отримав п'ять номінацій на премію «Еммі», а також номінацію на премію BAFTA на початку цього року.

 

Серіал дав безпрецедентний погляд на кар'єрний шлях Девіда і дав заглянути на початок їхнього роману та шлюбу. Чотирисерійний серіал номінували на премію «Еммі» 2024 року в категорії «Найкращий документальний серіал».

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter