Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

TVORCHI незабаром будуть у Леверпулі

Факти

02 травня
170

Міжнародний пісенний конкурс уже скоро.

TVORCHI незабаром будуть у Леверпулі

TVORCHI вирушили до Великої Британії, щоб 13 травня виступити на сцені міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення–2023".

 

Відомо, що з Києва гурт вирушив до Польщі, а звідти – до Ліверпуля. Поїзд, яким вони поїхали, називався TVORCHI EXPRESS, а на табло був напис "TVORCHI – Євробачення". Окрім цього, коли транспортний засіб відправлявся, працівники залізниці ввімкнули пісню Heart of Steel, з якою TVORCHI представлятимуть Україну на пісенному конкурсі у Великій Британії. Своєю чергою Андрій Гуцуляк і Джеффрі Кенні провели автографсесію та фотосесію з пасажирами потяга.

 

"Наша велика подорож до Ліверпуля почалась! І два тижні найшаленішої підготовки до "Євробачення". Дякуємо "Укрзалізниці", ви любов", –  зазначили артисти у своєму Instagram.


Перед поїздкою учасники гурту зустрілися з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком, який побажав їм успіху. Разом із представниками України на "Євробаченні–2023" в потязі поїхали учасники українського гурту KAZKA. Вони незабаром виступлять на концерті в Іспанії.

 

Нагадаємо, цьогорічний пісенний конкурс відбуватиметься у Великій Британії, в Ліверпулі, бо з міркувань безпеки Україна не змогла провести його на своїй території. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня. Представники України виступлять під 19-м номером.

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter