Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тревіс Келс сказав Тейлор Свіфт неймовірні слова…

Люди

Степан СЕМКІВ
05 квітня 11:55
166
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Тревіс Келс має намір

Тревіс Келс сказав Тейлор Свіфт неймовірні слова…

Життєві історії

 

 

Тревіс Келс нещодавно промовив до Тейлор Свіфт, що хоче «провести з нею решту свого життя». Це сталося на тлі чуток про те, що футболіст планує зробити пропозицію дівчині.


Лише за декілька тижнів після того, як пара була на Багамських островах у відпустці, джерело розповіло Life & Style, що пара «мала серйозну розмову». Очевидно, це був неймовірно інтимний момент». Але, мабуть, це також був той момент, коли Тейлор і Тревіс відкрили одне одному свої серця.

 

«Тревіс сказав Тейлор, що хоче провести з нею решту свого життя, і вона сказала йому, що відчуває те ж саме», — ексклюзивно для «Life & Style» розповіло джерело. Зірка НФЛ і Тейлор останнім часом обмінюються словами «Я люблю тебе», оскільки їхній дев’ятимісячний роман набирає обертів. «Це ще не була офіційна пропозиція, але вони віддані одне одному», повідомило те ж саме джерело. 

 

Місце відпочинку зіркової пари на Багамах

 

Відповідно до матеріалів Life & Style, Тревіс Келсі знайшов правильні слова, щоб закріпити своє довготривале кохання з Тейлор Свіфт, перебуваючи з нею на Багамських островах у відпустці. У четвер видання показало фото, де Тревіс і Тейлор зупинилися в розкішному номері за 15 000 доларів за ніч на острові Гарбор на Багамах. Зручності передбачали басейн, «великі тераси, пишні сади та повністю обладнаний тренажерний зал, а також увесь персонал у їхньому розпорядженні». «Більшу частину часу вони були самі», — повідомило джерело ексклюзивно для видання, що означає, що у пари було багато часу для спілкування.


Нещодавно Тревіс критикував надмірну працелюбність Тейлор, стверджуючи, що це надихнуло його стати кращим після третьої перемоги в Суперкубку з «Канзас-Сіті». «Вона такий же професіонал, як і всі, кого я коли-небудь зустрічав, і вона просто має велике бажання і любов до того, що вона робить. Вона неймовірна. Вона сама переписує підручники з історії».


«Тревіс пообіцяв Тейлор, що ніколи не проситиме її вибирати між ним і її кар’єрою», — повідомило видання.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter