Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Оделл отримав подарунок від українського виконавця

Люди

01 серпня
114

Авторові Another Love передали символічний презент

Том Оделл отримав подарунок від українського виконавця

Том Оделл — співак і музикант, на концерті в польській Лодзі зустрівся з українським співаком Enleo, який передав йому шматочок кришталю з люстри Маріупольського драмтеатру. 


Артист Нікіта Леонтьєв, більш відомий за сценічним ім’ям Enleo, рік тому попросив британську зірку опублікувати українськомовну версію популярної пісні Another Love — "Інша любов", на що той безоплатно дав дозвіл і сказав, що народові України гроші з пісні потрібніші.


Тепер вони познайомились особисто, і Леонтьєв подарував Оделлу частинку Маріуполя — шматок кришталю з люстри драмтеатру, який знищила країна-терористка. Для самого Нікіти це має дуже велике значення, оскільки сам він народився у цьому промисловому місті. 

 

Фото: https://www.instagram.com/enleomusic


"Це я стою разом із Томом Оделлом. Ця людина зробила дуже багато для українців в Україні й поза її межами. Мені випала нагода подякувати йому за пісню та допомогу в такий скрутний час, а також подарувати кришталину з люстри Маріупольського драмтеатру. Мені вона дісталася від вінницьких волонтерів, і мені було надзвичайно приємно віддати це Тому. Тепер він також трішки маріуполець", — підписав світлини співак.


Українець також у своєму Instagram опублікував відео, де вони обіймаються та розмовляють. Том сказав, що знайомство з Enleo для нього честь.


"Було чудово познайомитися з тобою. Дякую за подарунок, який ти мені зробив. Я цінуватиму це. Посилаю тобі любов і силу, друже", — прокоментував пізніше допис англієць.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter