Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз знову потрапляє в заголовки газет із новою пасією

Люди

Степан СЕМКІВ
07 серпня 10:05
972
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Том Круз зі співачкою Вікторією Канал

Том Круз знову потрапляє в заголовки газет із новою пасією

Життєві історії

 

 

Том Круз знову потрапляє в заголовки газет, тільки цього разу це не має нічого спільного з його стосунками з дочкою Сурі, яка живе окремо від нього. Новина пов'язана з його особистим життям.


Згідно з повідомленнями, 62-річний актор фільму "Найкращий стрілець: Мейверік" має серйозні стосунки з 25-річною іспансько-американською співачкою Вікторією Канал після її виступу на фестивалі Гластонбері на початку цього року. Джерело стверджує, що вони тепер "майже нерозлучні". 


Уперше чутки про побачення Круза і Канал з'явилися в червні, після того як зірковий актор нібито подивився її виступ з групою Coldplay на фестивалі в Гластонбері. Ще більше доказів того, що їхня дружба стала романтичною, з'явилося після того, як джерела стверджували, що він запросив її приєднатися до нього у VIP-зоні на нещодавньому концерті Брюса Спрінгстіна.

 


Ще більш промовистим, за словами джерел, був той факт, що Круз навіть запросив Канал приєднатися до нього на зніманні "Місії нездійсненної-8" в Оксфордширі, чого він, очевидно, майже ніколи не робить!


"Том запросив Вікторію поспостерігати за його зйомками протягом цілого дня, а це зовсім не те, що він робить для своїх випадкових друзів", розповів член його команди в інтерв'ю The Sun.


Інше джерело додало: "Здавалося б, малоймовірно, що вони стануть чимось більшим ніж друзями, але вони майже нерозлучні. Вони багато бачилися, і Вікторія дуже красива. Все це відбувається у всіх на очах".


Вікторія написала пост в особистому інстаграмі, щоб спростувати чутки про побачення з Томом Крузом. "Друзі, це якесь божевілля, але, очевидно, таблоїди думають, що я зустрічаюся з Томом Крузом", розпочався її допис. Далі вона похвалила актора і згадала, як він підтримував її, і завершила свій допис словами: "Якщо серйозно, шановні, Том був не просто поважною людиною і наставником, як Кріс Мартін, мій батько, мої вчителі музики та інші мудрі люди, які багато чого навчилися в житті. І знову ж таки, я дружу з різними людьми, які дуже відрізняються від мене. Ви багато чого навчитеся, якщо будете відкриті до життя, яке дарує вам цих учителів".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter