Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз знімає «Місію нездійсненну», розважається і втрачає доньку остаточно

Люди

Марія КАЛУШ
24 квітня 12:33
87
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Том Круз і його життя

Том Круз знімає «Місію нездійсненну», розважається і втрачає доньку остаточно

Життєві історії

 

 


Том Круз був у чудовому настрої, коли приземлився на лондонський вертодром. Голлівудська зірка перебуває в місті на зніманнях восьмої «Місії нездійсненної».

 

Фільм наразі без назви, проте, ймовірно, він називатиметься «Місія нездійсненна: Розплата померлих, частина друга». Стрічку заплановановано до виходу на 23 травня 2025 року.  Знімання відбувається в Дербіширі, графстві Суррей і в центрі Лондона в таких пам’ятках, як Музей історії природи в Кенсінгтоні та Вестмінстерський міст.

 

Том поєднував роботу над серіалом із відпочинком під час перебування в Лондоні. Він добре погуляв усю ніч зі своїми друзями Бекхемами на святкуванні 50-річчя Вікторії в суботу.

 

 

Поки він був VIP-гостем у Вікторії Бекхем, минулого тижня Том пропустив важливий День народження своєї дочки Сурі. Том був віддалений від своєї молодшої дитини з 2013 року, через рік після того, як він і її мати, Кеті Холмс, розлучилися. 

 

Медіа стверджують, що Сурі Круз і її мати остаточно відгородились стіною від Тома Круза. 18-річчя доньки зіркового актора означає кінець виплати аліментів на дитину у розмірі 400 000 доларів на рік, згідно з угодою про розлучення. Здається, це остання цеглинка муру між колишнім подружжям. 

 

На момент їхнього розлучення повідомлялося, що Кеті Холмс вирішила розірвати шлюб із Крузом через саєнтологію. Том досі залишається саєнтологом і прагнув, щоб його дитина також прийняла цю віру. З цим категорично не погоджувалась Кеті.

 

 

Минулого року повідомлялося, що Сурі планує вивчати моду в колежді Нью-Йорка. Джерело розповіло Dailymail.com, що «Кеті пишається донькою і дуже опікується нею». Сурі подає заявки в усі коледжі міста. Мати хоче, щоб вона залишилася в Нью-Йорку й надалі була поруч. У той час як Сурі з нетерпінням чекає своєї майбутньої кар’єри, Том повністю поринув у кінобізнес. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter