Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Том Круз має намір відновити свої стосунки із Софією Вергарою

21 серпня 20:02
154
Джерело:

Том Круз має намір відновити свої стосунки із Софією Вергарою

Том Круз планує повернутися до свого роману 2005 року із зіркою "Сучасної сім'ї" Софією Вергарою, адже вона розлучилася зі своїм чоловіком Джо Манганьєлло після шести років шлюбу.

 

 


2005 року Том Круз мав нетривалі взаємини із Софією Вергарою і, за непідтвердженою інформацією, плаує зробити крок до відновлення цих стосунків. Розлучення Софії із Джо Манганьєлло дає шанси Крузові.


Джо та Софія були заручені після шести місяців побачень і одружилися у листопаді 2015 року, проте їхній шлюб закінчився розлученням. 
Уже не вперше Том Круз проявляє інтерес до латиноамериканських зірок. Були чутки, що він намагався закрутити роман зі співачкою Hips Don't Lie Шакірою. Однак тепер він зосереджений на тому, щоб повернути Софію Вергару.


Відомо, що між Томом і Софією вже були короткочасні взаємини. "Вони проводили певний час разом, гуляючи голлівудськими пагорбами і весело проводячи час. Софія не показувала ознак бажання тривалих стосунків, тому все закінчилося мирно, і вони залишилися друзями", розповіло джерело.


Тома завжди ображало те, що він кинув Софію і обрав Кеті Голмс, з якою він одружився 2006 року й розлучився 2012-го. Вони мають спільну доньку на ім'я Сурі. 
Зірка "Місії нездійсненної" стверджує, що краса та успіх Софії приваблюють його. Він нібито переконаний, що вони будуть владною парою Голлівуду, кажуть джерела.

 

Джерело: https://www.mirror.co.uk

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter