Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Том Круз винайняв яструбів для знімання фільму «Місія нездійсненна-8»

Факти

01 травня
146

Том Круз на зніманнях

Том Круз винайняв яструбів для знімання фільму «Місія нездійсненна-8»

 

 

Британські медіа повідомляють, що Том Круз винайняв яструбів для знімання фільму «Місія нездійсненна-8». На майданчик привезли хижих птахів, щоб відлякати голубів під час знімання на Трафальгарській площі в Лондоні. Столиця є прихистком для трьох мільйонів голубів, і тисячі з них заповнюють площу щодня.

 

61-річного актора останніми місяцями часто бачили у Великій Британії, адже розпочалося виробництво його культової франшизи. Джерело розповіло The Sun: «Це був розумний хід і означало, що сцени були зняті за один дубль».

 

 

Нещодавно Лондон був заповнений американськими солдатами та поліцією під час насиченої екшен-сцени з Томом. Актора бачили біля спеціально побудованої станції метро. Поруч стояв зелений армійський танк, а персонаж Тома, Ітан Хант, зустрівся з Бенджі Данном, якого грає Саймон Пегг. Пара потиснула один одному руки: Том був одягнений у чорну шкіряну куртку, а Саймон у світло-коричневий піджак.

 

Фільм наразі без назви, проте, ймовірно, він називатиметься «Місія нездійсненна: Розплата померлих, частина друга». Вихід у світ запланований на 23 травня 2025 року. Виробництво восьмого фільму спочатку було зупинено, щоб акторський склад міг просувати першу частину. Потім почався страйк, який спричинив подальше затримання.

 

Серія фільмів «Місія нездійсненна» почалася 1996 року і заснована на однойменному телесеріалі 1966 року. Крім Тома в головній ролі, у восьмому фільмі також повернуться зірки Саймон Пегг, Вінг Реймс, Гейлі Етвелл, Пом Клементіфф і Ванесса Кірбі.

 

«Місія нездійсненна: Розплата за мертвих, частина перша» показала слабкіші касові збори порівняно з попередніми фільмами франшизи, незважаючи на спроби Тома продовжити прокат.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter